2777
2789
عنوان

شب🚶🏼🚶🏼🚶🏼🕊️

156 بازدید | 10 پست

شب آرام آرام

از پنجره‌ی خاموش دلم می‌گذرد،

و من،

با چشمانی خسته‌تر از عمر،

به سایه‌ی خود سلام می‌کنم.

تمام کوچه‌های گذشته را

قدم زدم،

بی‌آن‌که چراغی به نام امید

در انتهایشان روشن باشد.

نه صدایی می‌آید،

نه دستی برای ماندن.

فقط منم و نسیمی

که بوی رفتن می‌دهد.

خداحافظ ای دلی که از تپیدن خسته‌ای،

ای رویاهای پوسیده در باد،

ای اشک‌های مانده بر گونه‌های شب.

من می‌روم،

بی‌هیاهو،

بی‌نام،

مثل دودی که در سحر گم می‌شود.

و اگر صبحی آمد،

اگر نوری بر پنجره افتاد،

بگذار بنویسند:

«کسی اینجا،

در میان خستگیِ جهان،

آرام شد.»🕊️

📕🔏

🖐️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه تاپیکی اومدی در جواب من چرت و پرت گفتی اونجا قفل بود وگرنه همونجا جمعت میکردم  ..در جواب عقل نداشتت بگم ..من خودم دو تا بچه دارم جفت حاملگیام بشدت حالت تهوع داشتم .‌اصلا نمیتونستم چیزی بخورم همش بالا میاوردم ،یه خواب راحت نداشتم شبها  تا صبح ،شما سرچ تو گوگل نزن مزخرف تحویل نده اگه حامله شدی و تجربه ش و خودت داشتی بیا بگو وگرنه سکوت کن  ..خانومای باردار بخاطر فشار لگن تو بارداری بواسیر میگیرن ..همورویید میگیرن ..دیابت بارداری میگیرن ،خیلیا دیدم کل دوران بارداری استراحت مطلقن ،حالا بماند که رابطه هم حتی براشون خطرناکه و باعث سقط جنین میشه ..خیلیا حدود۸۰ درصد از خانومای باردار یبوستهای شدیدی میگیرن که ناچارا  دارو ملین استفاده کنن ...شما از امثال ما که بارداری و تجربه کردیم بیا بپرس چی گذشت بهمون، نه گوگل  ...از اکسی توسین و مورفین و مزخرفاتت حالم بهم خورد ..تو دیگه چه مرد کثیفی هستی هر وقت حامله بودی نظر بده ..ریپ هم نزن بیسواد چون نمیام مزخرفاتت بخونم .یه عده مرد نفهم ریختین تو سایتی که هیچیش به شما مربوط نیست ،کی اصلا نظر شما رو خواست تو تاپیک زنونه ...صبح تا شبم فقط بلدین در خواست بدین ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

تو یه تاپیکی اومدی در جواب من چرت و پرت گفتی اونجا قفل بود وگرنه همونجا جمعت میکردم ..در جواب عقل ن ...

چی میگی از جای دیگه ناراحتی سر کسی دیگه خالی نکن خودتو،در مورد درخواست هم به منچه که بهت دادن منکه ندادم پس مسئول کار دیگران نیستم.دوره ی بزن در رو تموم شده وقتی حرفی میزنی باید جوابشو هم بگیری  ولی من چون در شان خودم نمیبینم با یه خانم دهن به دهن شم ،بعدشم شاید الان توی شرایط خاصی باشی که اعصابت بهم ریخته س   برا همین چیزی نمیگم.اون چیزی هم که توی تاپیک گفتم کاملا علمیو ثایت شده س

🖐️.