2777
2789

من موهام تا نصفه حنا و رنگ مشکی شده ۶_۷ ماه پیش حالا یبار دیشب میگف بدون ریمو رنگ میگیره امروز رفتم نست کرد رنگش روشنه روشن نشد گف باید ریمو بشه کل موهات ریمو ک‌شد هررنگی خواستی روشن هرچی میگیره حالت امشب زنگ زده میگه اون نصفه ای ک حنا ورنگ مشکی خورده رو ریمو میکنم و ریمو ام‌بشه رنگ‌زوشن نمیشه گزاشت درحد عسلی و شکلاتی

بنظرتون بگم نمیامو برم پیش یکی دیگه؟ یا واقعا همینطوره ک میگه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم درست میگه 

اخه ریموو هم مو داغون میکنه و اسسب میزنه 

بعدش هم میخوای دکلره بزنی دیگه بدتر 

یا برو جای حرفه ایی یا بیخیال شو 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

راست میگه 

منم موهام پایینش حنا بود با دکلره فقط عسلی نارنجی شد و خیلی بدرنگ 

یا کوتاه کن حنا بره یا کلا رنگ نکن ولی خب جایی که وارد باشن میتونن بلوند کنن ولی با پایه های تیره تر که موهات نسوزه

✍️هرچی خدا بخواد🌱❤️خدا که بد نمیخواد

یمدت میرفتم کلاس ارایشگری 

اون زنیکه ارایشگره سالن معروفی بود میگفت حتی کار مشتری خراب کردید قیافه حق بجانب بگیرید و الکی تعریف کنید رو به مشتری ندید پررو بشه 

ماست مالی کنید بروی خودتون نیارید منم گفتم بمیر بابا پول حروم خورا دیگه نرفتم 

بعضی شغلا صاحبانش خیلی خرابن و حروملقمه

فکر میکنم درست میگه اخه ریموو هم مو داغون میکنه و اسسب میزنه بعدش هم میخوای دکلره بزنی دیگه بدتر یا ...

حرفه ای رو نمیدونم اخه کجاس و همه یجورن انگار

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

گزاشت ❌

گذاشت✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

راست میگه منم موهام پایینش حنا بود با دکلره فقط عسلی نارنجی شد و خیلی بدرنگ یا کوتاه کن حنا بره یا ک ...

اخه با ریمو اون رنگ قبلی پاک میشه ک چطور دیگ روشن لایت نمیشه؟

خودت چی فکر میکنی؟

حس میکنم بلد نیس اخه هربدر یه چیز میگه 

بهش پیام بدم بگم میتونی یا ن؟ بدبختی اونجاس فامیلم هس