2777
2789
عنوان

یکی بگه چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 64 پست
بابت این تهمت باید پاسخگو باشین در ضمن امر به معروف حکم خداست تا یکی یه چیزی میگه که به مذاق بعضیا خ ...

همچنین افرادی هم که از خودشون حکم مذهبی میدن و نظر خودشون رو حتی از امام و رهبر جامعه بالاتر میدونن هم باید در پیشگاه خدا پاسخگو باشن. 

همچنین افرادی هم که از خودشون حکم مذهبی میدن و نظر خودشون رو حتی از امام و رهبر جامعه بالاتر میدونن ...

رهبر جامعه خودشون در مورد امر به معروف فرمودند به قول خودتون یه سرچ ساده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله الان کی بود گفت مذهبی افراطی این تهمت نیست چیه؟

برای مثال هر کدوم از ما اگر حکم خودمون رو بالاتر از حکم عالم دین و رهبر و ... بدونیم ، میشیم افراطی. 

من هم اگر مراقبت نکنم ، ممکنه افراطی رفتار کنم. 

برای مثال هر کدوم از ما اگر حکم خودمون رو بالاتر از حکم عالم دین و رهبر و ... بدونیم ، میشیم افراطی. ...

همه عالمان دین امر به معروف رو واجب میدونن حضرت آقا خودشون بارها فرمایش داشتند شما اگا نمیخای امر به معروف کنی از عالمان و رهبری مایه نزار

رهبر جامعه خودشون در مورد امر به معروف فرمودند به قول خودتون یه سرچ ساده

همین الان شرایط امر به معروف رو میتونید در سایت رهبری ببینید که دقیقا همون چند مورده که صفحه قبل نوشتم. 

همه عالمان دین امر به معروف رو واجب میدونن حضرت آقا خودشون بارها فرمایش داشتند شما اگا نمیخای امر به ...

بله ولی شرایطش رو هم گفتن. 

خب خودتون مطالعه کنید دیگه. 

من اون چیزی که لازم بود رو گفتم. 

خدا نگهدار. 

همین الان شرایط امر به معروف رو میتونید در سایت رهبری ببینید که دقیقا همون چند مورده که صفحه قبل نوش ...

هدفتون از این حرفا چیه چرا مقاومت میکنین وقتی واجب خدا داره علنا توسط بعضیا انجام نمیشه وقتی وضعیت حجاب امروزه اینطوره خود این یعنی اصرار به گناه

شما رعایت کن و برو بهشت چرا اینقد غصه بقیه رو میخوری مگه شمارو جای ما میبرن جهنم😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه