2777
2789
عنوان

یکی بگه چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 64 پست

به هیچکدوم کاری ندارم 

به جز اون قسمت که گفتید

آهنگ عادی شده

همین نوشته‌تون بهم فهموند بحثی نکنم.!

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه انشالله 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

در مورد حجاب بگم بله واقعا اوضاع بد هست ولی تا حالا نگاه کردید که چرا اینجوری شده 

توجه کردید هر چیزی زور باشه مردم برعکس اون رو قبول میکنن مثلا درس خوندن اگر زوری باشه کسی خوشش نمیاد و انجامش نمیده ولی اگر اختیاری باشه اکثریت انجامش میدن و لذت میبرن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

شما رعایت کن و برو بهشت چرا اینقد غصه بقیه رو میخوری مگه شمارو جای ما میبرن جهنم😂

میخوان همه رو به زور ببرن یکی نیست بگه حرس چیزی رو توبهشت میزنید که تواین دنیا اخه اگه اخه چرا توبهشت اخ نیست اگه خوبه وپاداش چرا تواین دنیا بده فقط این دنیا واون دنیا چیه

ول کنید بابا هر کی زندگی خودشو کنه چیکار به بقیه دارید آخه من حالم بد میشه بهم میگم شالتو درست کن یا چرا آرایش کردی آخه به کسی چه  مردم اینقدر مشکلات دارن که این حرفها دیگه جایی نداره واقعا ممنون میشم باعث تعلیق همدیگه نشیم❤️🙏

همچنین افرادی هم که از خودشون حکم مذهبی میدن و نظر خودشون رو حتی از امام و رهبر جامعه بالاتر میدونن ...

بس کنید تورو خدا از دست شما مردم ایه خان به ظاهر متدین چه  ها نکشیدیم

اتفاقا خیلی ربط داره. من چه تو تاپیک قبلی و چه تو این تاپیک کامنت های شما رو ریپلای کردم که در نهایت ...

ب حضرت زهرا قسم حرف دل منو زدی 

ینی بعضی مذهبیا یه اداهایی درمیارن یه رفتارای افراطی و غیر معمولی دارن ک ادم حالش بد میشه 

من ک شوهرم یه روز منو تشویق میکرد چادر بپوشم و حجاب داشته باشم خودش مذهبیا رو میبینه اخم و تخم میکنه 

ول کنید بابا هر کی زندگی خودشو کنه چیکار به بقیه دارید آخه من حالم بد میشه بهم میگم شالتو درست کن یا ...

کشور سوخت رفت ها اینا درباره چیا میگن که تخصیرشون هم خودشون بود بخاطر بی حجابی مردمو بکشید ثواب کنید دیگه 

کشور سوخت رفت ها اینا درباره چیا میگن که تخصیرشون هم خودشون بود بخاطر بی حجابی مردمو بکشید ثواب کنید ...

عزیز دلم ناراحت نشی از من تقصیر درسته 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود