2777
2789

چند بود؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ان تی توی۱۲هغتگس۴روز۱/۹۰

خوب بوده دیگه... پس چرا نگرانی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

ان تی که خوبه

ان بی هم برا من فقط رو سونو نوشته بود مشاهده شد😐

نمیدونم والا

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عجب گيري افتاديم واقعا، منم عدد ان تي ١/٧ بود ان بي هم كه ميگن منسوخ شده ديگه لازم نيست، آزمايش خونم ريسك سندروم متوسط بود منم سل فري دادم منتظر جوابم، دو هفته ست زندگي ندارم

شما هم بيين نظر دكترت چيه؟ ممكنه بگه تا آنومالي صبر كن اگه نميشه سل فري بدي

اخه nb۲/۷۸بود,دکتر گفت جز گروه های متوسطی,گفت اگه پول داری برو ازمایش خون بده۱/۳۰۰میلیون بده,پولم کج ...

عزیزم

من ان تیم قبل عید 2.7 بود رفتم ازمایش غربالگری

ریسکم رو خیلی بالا نشون داد سندروم داون1به9

اون یکی ها رو هم حدود1 به 400

دکتر انقد منو ترسوند دیگه قید بچه رو زدم

یه هفته به عید رفتیم یه شهر دیگه سل فری دادم

تا بعد عید که سه هفته طول کشید هر ثانیه مردم و زنده شدم

خدا رو شکر جوابش منفی بود

برای من هزینه سل فری1700 شد خودشم ازاد

میگن جوابش از انگلیس میاد و درصد اطمینانش خیلی بالاست ازمایش دی ان ای هستش

ولی میخام بهت بگم اینا همش سرکیسه کردنه مریضاست

منو که 1 به 9 زده بود رو ببین

درصد اشتباه ازمایشگاهها خیلی بالاست

نگران نباش و مطمعن باش نی نیت سالمه

استرس مثل سم میمونه

به منم گفتن اما ریسکم انقد بالا بود که پاک ناامید شده بودم

ان شاالله غربالگری دوم که رفتی خیالت راحت میشه

بسپرش دست خدا تا اون نخاد هیچ برگی از شاخه جدا نمیشه

اخه nb۲/۷۸بود,دکتر گفت جز گروه های متوسطی,گفت اگه پول داری برو ازمایش خون بده۱/۳۰۰میلیون بده,پولم کج ...

ان بی مهم اینه که فقط دیده بشه... اگه بهت گفته متوسط به دلیل نتیجه آزمایش خون غربالگری اولت هست... تو جواب آزمایش نگاه کن ببین عدد ریسک رو چند زده؟... اگه متوسط باشه میتونی فقط غربالگری دوم رو بدی که گرون نیست... 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊