2777
2789
عنوان

دعا نویس خوب که ادم خوبی باشه تو کرمان میشناسین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 20 پست
شما دعا گرفتی؟ جوابم داد برات؟ میگن انرژی منفیش خیلی زیاده

اره همش علکی بوده فقط هزینه و انرژی منفی زیادی داشته 

از خدا بخواه 

وقتی خدا یه نعمتی ازت میگیره یعنی دوستت داره 

میخواد بهش نزدیک بشی

فقط از خودش بخوایی

میخواد عکس العملتو ببینه که لیاقت این نعمتو داری یا نه

نا امید نشو همه چیز در زمان و مکان مناسب بهت داده میشه

همه ما به یه نوعی دچار امتحان الهی هستیم 

بجز بعضیا  که دچار عذاب الهی  ان

یا حاصل

رفتارشون و تصمیمات اشتباهشون توی زندگی اون بحث جداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدارو ک اینقد قبولش دارم ولی انگار خیلی بیخیال منه😂

مگه میشه بیخیال باشه.

خدا؟ بیخیال بنده؟ خدایی که میگه از رگ گردن بهت نزدیکترم؟ خدایی که مهربونتر از مادره؟ خودت باور داری حرفتو آخه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره همش علکی بوده فقط هزینه و انرژی منفی زیادی داشته از خدا بخواه وقتی خدا یه نعمتی ازت میگیره یعنی ...

اهوم راست میگی حق با توعه . ادما عجولن دوست دارن یه شبه همه مشکلا حل شه

میدونم دقیقا حرفتو قبول دارم ولی از بس همه راضین کنجکاوم.دعا نمیخوام. یه چیزی هست انگاری ب نام حصار. ...

حصار میخوای؟؟ هرروز ایه الکرسی بخون بهترین حصار،صلوات بفرست سوره بقره بخون یا پلی کن.. حصار رمالها همون دعائه،، دعا نمیخوام چیه عزیزم.. نکن بخدا 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
منم همینطوری فکر میکنم ولی دوستم میره و خیلی راضیه . منم دعا نمیخام از دعا میترسم دوستم بهم گفت یه چ ...

نه عزیزم گول نخور.اون دعاها یکم اوایل خوبن یهو همه چی خراب میکنن.بدتر ازقبل. دعای حصار چیه.اونا همه جن و شیطان وارد زندگی ت میکنن

روزی ۵۰آیه قرآن بخون کم کم اثراتش میبینی.هر مشکلی هم داری خدا حل می‌کنه ان شاء الله.یا نهایتا میگی جزوی از زندگیمه .تحمل کن