2777
2789

بچه ها من کرمانم قسمت جیرفتش. یه فالگیر و دعانویسی ک ادم بدی نباشه و فقط دعای خیر بنویسه و کارش عالی باشه میشناسین؟ ترو خدا معرفی کنینننن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی خدا هست و اینهمه دعا و قران برای هرحاجتی چرا پناه میبرید به بنده خدا و رمال.. بخدا این دعاها فقط بستگی زندگیتون رو بیشتر میکنن پای شیاطین رو باز میکنید به زندگیاتون و بدتر از اون اینه که داری غیر مستقیم میگی قدرت این بیستر از خداس

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
دعانویس خیر و شر نداریم همه بدن نرو خواهر فقط روزی ۵۰آیه قرآن بخون

منم همینطوری فکر میکنم ولی دوستم میره و خیلی راضیه . منم دعا نمیخام از دعا میترسم دوستم بهم گفت یه چیزی به نام حصار هست ک اونم خوبه🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

برای رزق و روزی خودم. تا الان نرفتم دنبال این کارا میخام یه بار امتحان کنم. خسته شدم دیگه

گلم برا کسی که این چیزارو امتحان کرده بهت میگم اینا همش دروغه همه چی دست خداست

خدا میدونه کی بهت بده شاید ماحکمت خیلی چیزارو نمیدونیم 

حتی همین رزق و روزی یه حکمتی هست  براتون...

مگه تو کرمان خدا بازنشسته شده که زمام امور افتاده به دست رمال و دعانویس؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وقتی خدا هست و اینهمه دعا و قران برای هرحاجتی چرا پناه میبرید به بنده خدا و رمال.. بخدا این دعاها فق ...

میدونم دقیقا حرفتو قبول دارم ولی از بس همه راضین کنجکاوم.دعا نمیخوام. یه چیزی هست انگاری ب نام حصار. انگار یه نخه که گره میزنن

چی بگم والا. اینقد ازش حرف میزنن ک ادم کنجکاو میشه

نرو این راهو، چطور از شیطانی که قسم خورده گمراهی کنه کمک میخوای؟ دست به دامت خدا و اهل بیت شو، از اونا حاجت بخواه بی منت بهت میدن عزيز 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گلم برا کسی که این چیزارو امتحان کرده بهت میگم اینا همش دروغه همه چی دست خداستخدا میدونه کی بهت بده ...

شما دعا گرفتی؟ جوابم داد برات؟ میگن انرژی منفیش خیلی زیاده