2777
2789
عنوان

زبون باز بودن مرد خطرناکه❓

128 بازدید | 18 پست

با یه آقایی دارم آشنا میشم 

که ایشون هم دانشگاهیمه و همکارمم هست 

از دور به نظر میومد خیلی مثبت باشه 

ولی 

خیلی راحت ابراز علاقه میکنه 

مدام میگه دوستت دارم و عاشقتم و از این حرفا 

راستش من موندم که به خاطر اینه که زیادی احساساتیه؟؟ 

گاهی این حسو بهم میده که لاس میزنه ولی خب تو محیط دانشگاه دیدمش با بقیه خیلی اینطور نیست 

حالا می ترسم 

برام سواله این با من انقدر عاطفی حرف میزنه و توانایی مخ زدنش بالاس چون می خواد دل منو بدست بیاره ؟ یا اخلاقه زبون باز بودن داره؟

تجربه خوبی از آدمای زبون باز ندارم می ترسم همه حرفاش الکی باشه و بازیم بده

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

الان که همه دارن عزیزم زمان قدیم نیست بلدنباشن

بازم بیشتر راجبش تحقیق کن خیانتکار در نیاد

تمرین واکنشهای سریع و تصور کن کسی میخواد تو رو تحقیر کنه یا زیر فشار بذاره.تمرین ذهنی: جواب کوتاه و محکم بده، بدون عصبانیت.هر بار که این کارو میکنی، قدرت درونت تقویت میشه😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفته کی با خانواده میاد خواستگاری؟

شش هفت ماه بعد 

تازه اشنا شدیم

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

اگر نکشید سمت اون مسائل مشکلی نیست

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بترس از آدم سر به زیر کم حرف!

نمیدونم بخدا 

هرکدوم یه جورن 

موندم کدوم ممکنه مشکل ساز بشه🙂

بستگی داره چند وقته میشناسین و باهم در آشنایی هستید

باید ببینی آدم صادقیه یا دروغ هم میگه

و ببینی آیا موقعیت مناسبی داره یا بخاطر موقعیت نامناسبش(بی پولی، افسردگی، بریدن از خانواده، ناامیدی از آینده) می خواد مخ بزنه. یعنی با این مخ زدن چی عایدش میشه.

اگر قبلا دوست دختر داشته خوبه که بفهمی سر چی تموم شده رابطشون . مثلا سر خیانت بوده، پسره مسئولیت پذیر نبوده و یا.....

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من از اینجور افراد که خیلی سریع پا میدن خوشم نمیاد

حقیقتا من دنبال پسری ام که مثل خودم به هیچکس پا نداده...

نه اینکه هی بگه عاشقتم و... هر چیزی به جاش و به موقعش...

کلا از این هایی که خیلی سریع پا میدن بدم میاد به نظرم قابل اعتماد نیستند به هیچ عنوان...

ببین نذار با وعده وعید الکی گولت بزنه

مثلا اگه گفت فلان چیز هارو برات انجام میدم بعدا یا برات میخرم 

یک جوری بهش برسون که هر وقت انجام داد در موردش حرف بزنه برای چیزی که انجام نداده منت نذاره و زبون بازی و....

من تو این مورد گول خوردم 

شش هفت ماه بعد تازه اشنا شدیم

شش هفت ماه کمه

بیشتر بشناسش حداقل یکسال 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
شش هفت ماه کمهبیشتر بشناسش حداقل یکسال

اون میگه یکسال ولی من می خوام سر شش هفت ماه تکلیف رو مشخص کنیم 

چون بیشترش ممکنه باعث بشه پسره جدی نباشه تو جلو اومدن

تو شش هفت ماه نمیشه ادمی رو به اندازه کافی شناخت؟! 

در عمل هم ببین چه کارهایی واست می کنه گول حرفها رو نخور 

مثلا بعضی پسرا تا میفهمن می خوای باهاشون کات کنی میگن می خواستم برات فلان کار رو کنم و غیره... اینا سمی و بدردنخورن.خط بکش دورشون. 

حتی حتی حتی من دیدم پسرایی که الکی پشت تلفن ادای اشک ریختن درمیارن. 

خلاصه که بجای تمرکز رو خوبی هاش الان تا می تونی اخلاق ها و عادت های بدش رو کشف کن چون بعد از ازدواج مردها تغییر نمی کنند. 

اون میگه یکسال ولی من می خوام سر شش هفت ماه تکلیف رو مشخص کنیم چون بیشترش ممکنه باعث بشه پسره جدی نب ...

چرا دوست داری سریع جلو بیاد؟ مگه رو دست خانوادت موندی؟ 

اگر به خودت باور داری پس سعی کن تا کامل نشناختیش وارد خانواده نکنیش. یه رابطه دوستی کات شده بهتر از یه نامزدی کات شده هست.