2777
2789

بابام که داشت ماهیو پاک میکرد چشم خورد حالم بهم خورد 

تازه بوی وحشتناکی داشت🥲

دل و رودش رو که ریخت بیرون💔🤮

چطوری بخورم حالا بوش تو دماغمه و حتی بعد شستنشم گوشتش زشت و چندش بود وسطاشم خونی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگه شکم ات زیادی سیره مردم سالی یبا  رنگ ماهی رو نمیبینن 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

واقعا چیز اذیتیه که آدم ببینه یه موجود زنده دیگه بخاطر شکمش شرحه شرحه میشه یا جون میده

من ک اینجوری نیستم...خصوصن عاشق گوشت ببعیم...وقتی بابام گوسفند سرمیبره..له این فکر‌میکنم جووووم چه دلوجیگری بزنیم

من که ملا از ماهی و غذا های دریایی بدم میاد 

همچنین تخم مرغ و شیر و لبنیات

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

چه ربطی داره خب اون صحنه خیلی چندش بود چشاشونم مات و خونی بود🥲

مرغم نخور آویزون میکنن سر میزنن 

گوشتم که شاهرگ گاوو میزنن خیلی دست و پاشو تکون میده جون میده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

من ک اینجوری نیستم...خصوصن عاشق گوشت ببعیم...وقتی بابام گوسفند سرمیبره..له این فکر‌میکنم جووووم چه د ...

یعنی برای اون گوسفند دلسوزی نمیکنی و وقتی اون صحنه وحشتناکو میبینی فکر میکنی چه جیگر خوشمزه ای😐