2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش چرته 

فقط تحلیلش خیلی مهمه

یکی از اذر پارسال برای نهایی شروع کرد مفهومی خوندن و از روی پی دی اف تست زد رتبش شد500تجربی

گییرررر ازمون کوفتیییی نباش

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

همش چرته فقط تحلیلش خیلی مهمهیکی از اذر پارسال برای نهایی شروع کرد مفهومی خوندن و از روی پی دی اف تس ...

راس میگی ؟

خیلی ناامید شدم بخدا خیلی 

ترازم افت کرده گیر دوتا مشاور مزخرف افتادم تا الان عمومیارو حتی برام نذاشته بودن 

بعد به فامیلمون که دندون قبول شده بود کارناممو نشون دادم گفت فک نکنم با تراز ۵۰۰۰ قبول شی 

درسم بد نیست بخدا میخونم 

.مُلتَفِت.
آخه بخاطر حضوری بودنش ثبت نام کردم

خیلی به این حرفا دقت نکن

من خودم مشاور و پشتیبان قلمچیم ، اینقد تقلب زیاده که خدا می‌دونه

تو همین آزمون هفته پیش شیمی دوازدهم میانگین ۶۰ بود

مگه میشه اخه؟!  خب مشخصه چقد هم تقلب زیاده هم آزمون استاندارد نیست

در کل به این چیزا توجه نکن ، سعی کن ترازو ببری بالا ،و صد البته درصداتو 

به رتبه و اینا اصلا توجه نکن 

مطمئن باش بهترین آزمونی که تو کل عمرت میدی خود کنکوره

راس میگی ؟خیلی ناامید شدم بخدا خیلی ترازم افت کرده گیر دوتا مشاور مزخرف افتادم تا الان عمومیارو حتی ...

اره

برو کانال سیب ترش تلگرام

بزن مرضیه موحدی 

مصاحبشو گوش کن 

فقط دقت کن منابعت درست باشه و تحلیل ازمون خیلی مهمه

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

خیلی به این حرفا دقت نکنمن خودم مشاور و پشتیبان قلمچیم ، اینقد تقلب زیاده که خدا می‌دونهتو همین آزمو ...

بنظرت چیکار کنم ترازم بره بالا ؟

البته اینم بگم من ریاضی پایه رو نمیزنم با زمینو شاید بخاطر این باشه 

ماهی ۴ تومن پول مشاور دادم اصلا بدرد نمیخوردن حتی ترازم افت کرد 

.مُلتَفِت.
خیلی به این حرفا دقت نکنمن خودم مشاور و پشتیبان قلمچیم ، اینقد تقلب زیاده که خدا می‌دونهتو همین آزمو ...

ممنون میشم راهنماییم کنی بخدا هیچکسو ندارم از مشاور اصلا شانس ندارم همشون اومده بودن منو بدبخت کنن

بعد من درصد زیستم تو آزمون حدودای ۳۰ هستش بعد که میام تحلیل میکنم میبینم بیشتر بخاطر بی‌دقتی و استرس تایم گند زدم 

.مُلتَفِت.
بنظرت چیکار کنم ترازم بره بالا ؟البته اینم بگم من ریاضی پایه رو نمیزنم با زمینو شاید بخاطر این باشه ...

زمین که ضریبش یکه اگه میتونی بالای ۷۰ بزنی برو سراغش 

و چرا پایه نمیزنی؟ اگه قرارع ریاضی پایه نزنی باید ریاضی ۱۲ رو بالای ۶۰ بزنی 

میتونی؟ چون ریاضی کنکور تجربی معمولا سخته 

اگه قرارع کلا تا تهش سراغ ریاضی پایه نری رو زمینت وقت بذار که دفترچه سومت نسوزه

حقیقتا نمیتونم بهت روش خاصی برای بالابردن تراز بگم ،چون اینقد هستند کسایی که کلید میزنن و تراز رو بهم میزنن

ولی تو تا میتونی تست بزن ،تا میتونی تست بزن که مهارتت بره بالا

ممنون میشم راهنماییم کنی بخدا هیچکسو ندارم از مشاور اصلا شانس ندارم همشون اومده بودن منو بدبخت کننبع ...

مشاوران مجبورند این حرفا رو بزنن

من خودمم همین حرفا رو میزنم ،که مثلا ترازت کم شده و فلان شده و...

ولی بخوان رو راست باشم تراز قلمچی اصلا ملاک نیست

باز ماز خوبه ،هم سطح آزمون بالاتره ،هم تحلیل پاسخبرگش قوی تره ولی قلمچی نه...

و اینکه مشاور هم به فکر تو نیست ،به فکر پول خودشه

اگه میبینی بهت کمک نمیکنه عوضش کن ،اینقد تایم تو هدر نده

زمین که ضریبش یکه اگه میتونی بالای ۷۰ بزنی برو سراغش و چرا پایه نمیزنی؟ اگه قرارع ریاضی پایه نزنی با ...

این هفته می‌خوام ریاضی پایه و زمینو بزنم 

کاش حداقل تا ۵.۵۰۰ برسم

.مُلتَفِت.
ممنون میشم راهنماییم کنی بخدا هیچکسو ندارم از مشاور اصلا شانس ندارم همشون اومده بودن منو بدبخت کننبع ...

این که بعد آزمون میبینی می‌تونستی بیشتر بزنی بخاطر عدم تسلط و عدم مهارت آزمونته 

باید اینقد جدا آزمون بدی ،اینقد خودت آزمون خراب کنی که سر آزمون دیگه جایی برای خراب کردن نمونه