2777
2789
عنوان

قطره استامینوفن اطفال بدون طعم

129 بازدید | 21 پست

چون نوزادم استامینوفن باطعم توت فرنگی رو بالا می یاره و رفلاکس داره دکتر گفته قطره استامینوفن بدون طعم بهش بدهم هرچی تواینترنت سرچ کردم چیزی متوجه نشدم ایا مادری هست که تجربه مشابه من داشته باشه راهنمایی ام کنه 

نوزادم ۵ ماه ونیم اش است برای تب واکسن ۶ ماهگی میخوام بخرم این قطره رو 

چون ۴ ماهگی خیلی اذیت شد نوزادم بالا آورد

تنها قطره ای ک بچه من میخورد پاراکید بود. عالیه

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واااااای نه قطره خیلی تلخه کلا استامینوفن طعم دارش هم تلخه چه برسه بدون طعم ببین تایلوفن مجاز هست به ...

اره 

تلخ است ...

چیکارش کنم آخه

واکسن ۴ ماهگی تا اومد  تب اش بیاد پایین مردم وزنده شدم 

بااون وقت تابستون بود می بردمش حموم ، اب بازی می‌کرد تب اش بیاد پایین، الان زمستونه....

همون رو نوزاد من بالا می یاره باطعم توت فرنگی است

قطره های دیگه خیییلی تلخن پاراکیدو نخوره اونا رو اصلا نمیتونه.قطره قطره بهش بده دوقطره استا ی قاشق آب ک طعمشو ار دهنش بشوره

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
قطره های دیگه خیییلی تلخن پاراکیدو نخوره اونا رو اصلا نمیتونه.قطره قطره بهش بده دوقطره استا ی قاشق آ ...

درست می گید....

آره باید اینجوری بهش بدهم ...

خداکنه بشه

درست می گید....آره باید اینجوری بهش بدهم ...خداکنه بشه

چاره ای نداری. کم کم بده همون میزان اصلی رو هم با شیر خودت یا آب جوشیده سرد شده رقیق کن ک راحت بخوره

پسر منم پاراکید رو به شدت بالا میاره الان یک سالش شده و شربت ایبوپروفن میدم

عزیزم دوز مصرف برای بچه یک‌ساله چقدره؟

فقط 39 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍