2777
2789
عنوان

شرف و آبروم رفت😭😭😭

341 بازدید | 18 پست

ی دفتر شکر گذاری دارم بعد دیدی میگن هر خاسته ای داری یجور بنویس انگار اتفاق افتاده

من با یع نفر تو رابطه بودم شکرگذاری کرده بودم بابت اون بعد یکی دیگه بود قبلا خاستگارم بود به بدترین شکل ممکن تموم شد و آرزوم بود پشیمون بشه و جذبم بشه و محلش ندم

و نوشته بودم خدایا شکرت فلانی جذبم شده و پشیمونع و خیلی پیگیرمه اون اسمی که به کار بردم فامیل هست  ،، بعد پسر عمم   همممرووو خونده و بهم گفت وای خاک بر سرم 😭😭فقط یادمه کسی خونه نبود داشتم تو پذیرایی می‌نوشتم بعد یهو مامانم اینا کلید انداختن به در با داییم اینا اومدن تو منم با تاب بودم دوییدم تو اتاق دفتر موند وسط اونم همرو خونددددددد

خیلی بد نوشته بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییییییی ینی اون پسری ک اومده خواستگاریت راجب اون گفتی خدایا شرکت جذبم شده؟

خب بگو دفتر ماله من نیس واسه دوستمه جا گذاشته اینجا

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

پسر عمه ات یا پسر داییت ؟؟؟ 

حالا هر کی هست خیلی بی شعوره 🫤😐🫤😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

داییت اینا ک اومدن پسرعمت هم بود؟

...دیگه تبروت رفته ب روی خودت نیار

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤