2777
2789

دختره ازدواج میکنه یروز عموش میاد خونش و خلاصه بهش نزدیک میشه و اون کارو با دختره میکنه بزور دختره هم رو حساب سادگی و حماقت میره میزاره کف دست شوهرش بعد این شوهرشم بی معطلی طلاقش میده

دختره چندین سال آواره و دربدر اخرش یه مرده با دوتا بچه میاد میگیرش بعد دوماه یا سه ماه مرده میگه میخوام زنمو بچهام برگردن و دوباره باهاش ازدواج کنم دوست داری بمون وگرنه طلاق بگیر برو الان این دختره با 28 سال سن داره با هوو تو یه خونه زندگی میکنه دوتا بچه هم داره زن اول الانم حاملس همه کارای خونه با اینکه مرده هم یشب با این میخوابه یشب با این 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

عمو را نکشتن؟؟؟!

نه

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی چقد سر نوشت هاتون شبیه هم بود انگار آینده تورو دیدم البته شما مرحله اول رو با برادر شوهر گذروندی🥲🥲انشالله دومی رو هم به زودی تجربه میکنی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه که نبوده عمو اینکارو باهاش بکنه ۲۸ سالش بوده متاهل بوده این چجوری میخواد از دخترش مراقبت کنه وقتی نتونسته تو این سن از خودش مراقبت کنه قضیه بو داره انگار خودشم ناراضی نبوده

آخی چقد سر نوشت هاتون شبیه هم بود انگار آینده تورو دیدم البته شما مرحله اول رو با برادر شوهر گذروندی ...

متاسفم براتون

لطفاً برای قبولی فرهنگیانم برام دعا کنید🙂♥️                فرهنگیانمممم🫠🫶🏻                                     

بچه که نبوده عمو اینکارو باهاش بکنه ۲۸ سالش بوده متاهل بوده این چجوری میخواد از دخترش مراقبت کنه وقت ...

هیچوقت چیزیو که ب چشم ندیدی قضاوت نکن

لطفاً برای قبولی فرهنگیانم برام دعا کنید🙂♥️                فرهنگیانمممم🫠🫶🏻