2777
2789
عنوان

خستم 💔

165 بازدید | 30 پست

از اینهمه صبر کردن از اینهمه زجر کشیدن از این همه قضاوت کردن خستم خیلی خستم من دختر بدی نبودمو نیستم فقط عاشق شدم فقط همدیگرو دوست داریم اخه چرا نباید به هم برسیم از زندگیم جوری خستم که اگر الان یه قرص برنج بهم بدن میخورم یه آبم روش دیگه نمیتونم :)الان باید برم مدرسه دانش آموزام چه گناهی کردن اخه تمام غم و غصمو میزارم دم در میرم داخل چند روزه اینقدر از لحاظ روحی به مشکل خوردم که هرچی سعی میکنم بخندم مسخره بازی در بیارم میان میگن خانم چرا حالت خوب نیست چرا میری تو فکر کاش میشد بغلشون کنم گریه کنم فقط 💔دلم خیلی شکسته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چیزی را خوش بدارید و برای شما بد باشد

و چیزی را شر بدانید درحالی که خیر شما در آن است

که خدا میداند و شما نمیدانید.

اسی بسپر به خدا

هیچوقت هیچیو زوری ازش نخواه که پشیمون بشی بعدش 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

واقعا💔😭خستم چون همه میگن مگه داری کوه میکنی نمیدونن دارن مجبورم میکنن از عشقم دل بکنم💔

الهی بگردمت 🙁🙁 درکت میکنم  منم تمام این روزا رو سپری کردم بعد میگه حالا انگار چی بوده که براش ناراحتی ولی اونا چی میدونن مگه نه؟

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

الهی بگردمت 🙁🙁 درکت میکنم منم تمام این روزا رو سپری کردم بعد میگه حالا انگار چی بوده که براش نارا ...

❤️😔🫂دقیقا اونا با کفشای ما راه نرفتن که ببینن وسط راه پاره شدن و به زور راه رفتیم جوری که پاهامون از زخم گوشت رسید به استخون

❤️😔🫂دقیقا اونا با کفشای ما راه نرفتن که ببینن وسط راه پاره شدن و به زور راه رفتیم جوری که پاهامون ...

فدات بشم اگه همو دوست دارین و ارزشو داره تحمل کن اگه نه بیخیال شو 

چند سالته ؟ و چند سالشه

فدات بشم اگه همو دوست دارین و ارزشو داره تحمل کن اگه نه بیخیال شو چند سالته ؟ و چند سالشه

نشی که حیفی❤️باورت نمیشه اینقدر همدیگرو دوست داریم که حد نداره خانواده من مخالفه خانواده اون کاملا موافقن منو خیلی دوست دارن به همین خاطر هم چندین بار اومدن خواستگاری خانواده من دلیل منطقی ندارن چون به بزرگتر هم گفتم صحبت کردن با خانوادم میگن دلیلشون الکیه فقط میخوان  تو رو بدن به یکی که خودشون میخوان سه ساله تمام سختی هایی که بود و نبودو کشیدیم الانم قراره برای اخرین بار بیان اگر نشد تمام بشه من نمیتونم اونم نمیتونه من۲۳اون ۲۵

نشی که حیفی❤️باورت نمیشه اینقدر همدیگرو دوست داریم که حد نداره خانواده من مخالفه خانواده اون کاملا م ...

اگه با خانوادت راحتی بی رو دروایسی بهشون بگو اگه خوشبختی منو میخاین من حس میکنم با این آقا خوشبخت میشم شما بزارید من ازدواج کنم باهاش هر چی شد پای خودمونه یکم تحمل کنید کار حل میشه بله رو ک بگیرین دیگه تمومه فردا با بچه هاتون سر گرم میشن اصلا یادشون میره چی بوده 🥰