2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم

ولی آدم خودشو نمیتونه ببخشه 

وقتی انجامش میدی مثل چی پشیمون میشی و همش داری تقلا می کنی که برگردی

بر اساس تجربه شخصی میگم

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

پدر مادرم نمیزارن رژیم بگیرم و اونقدری که دوست دارم لاغر بشم برای همین می‌خوام خودکشی کنم

باهاشون حرف بزن 

زندگی خودته، بدن خودته

خودت راجع بهش تصمیم میگیری...

برای این موضوع و خودکشی!!

هیچکی نمیدونه پدر مادرم نمیزارن رژیم بگیرم و اونقدری که دوست دارم لاغر بشم برای همین می‌خوام خودکشی ...

😐😐😐

خدا شفا دهد تورا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نمی دونمولی آدم خودشو نمیتونه ببخشه وقتی انجامش میدی مثل چی پشیمون میشی و همش داری تقلا می کنی که بر ...

پدر مادرم نمیزارن رژیم بگیرم و اونقدری که دوست دارم لاغر بشم برای همین می‌خوام خودکشی کنم

هیچکی نمیدونه پدر مادرم نمیزارن رژیم بگیرم و اونقدری که دوست دارم لاغر بشم برای همین می‌خوام خودکشی ...

خب لازم نیست اعلام کنی می خواهی رژیم بگیری سعی کن میزان مصرف غذاهای نشاسته دار را کمتر کنی ورزش هم بکن آرام آرام لاغر می شوی. 

😑😑

خودت غذاتو کم کن هر وقتم ازت پرسیدن بگو خوردی

دیگه این که خودکشی نمیخواد

بیچاره دلم....!🖤

باهاشون حرف بزن زندگی خودته، بدن خودتهخودت راجع بهش تصمیم میگیری...برای این موضوع و خودکشی!!

نمیزارن خیلی تلاش کردم خیلی بحث کردم خیلی دعوا کردم ولی نمیزارن اگر هم بگیرم کتکم میزنن سه ساله دارم سر این موضوع دعوا میکنم عمرم تموم شد پول هم ندارم مستقل بشم