2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دائما صلوات راستی باعشق تون چه کردینر؟

تا اینجا رابطمون موفق بوده ان شا الله بعد از عمل دیگه پایدار میشه 😁😁😁😁😁😁 نمی‌دونم چه زمانی باهات صحبت کردم ولی نمیدونیییی چقدر ذوق مرگم 

نمیدونی چقددددددر عاشقشم

قبل همش امید و باور قلبی به خداوند بزرگ و مهربان

یا الله صلوات

به نیت شفا هررزو ۷۰ حمد

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

امن یجیب

یا شافی

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

دعای مشلول با وضو

گنج العرش 

نادعلی

دعای توسل زیارت عاشورا دعای علقمه

یه دعا هست از یکی از اماما رو به قبله تو نت

برای حاجت

انواع نمازا و دعاها و نذر هام تو نت و نینی سایت هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به بحق القرآن اللهم أحفظ قائدنا و سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نره قریبا برحمتک یا أرحم الراحمین اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم والاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنّک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 🤲 

خدا کمکش کنه❤️صلوات بفرست نذر کن برای مادرتون و هر چه تعدادی میتونید بفرستید .

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍