2777
2789
عنوان

کد ملی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 43 پست
از خواب بیدار میشه بیشتر میخواد یا وقت های که خیلی نق میزنه

خب عزیزم همه بچه ها همینن

ب

چه اونیکه شیر مادر میخوره چه‌ اونیمه‌پستونک داره و‌اونیکه شیشه شیر و‌شیرخشک‌ میخوره

یهویی که کنار‌نمیذارن صبوری‌میخواد بچه نق‌میزنه گریه‌میکنه بهونه میگیره و....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پستونک که با بدبختی گرفتم با بدبختی

هرچی بزرگتر بشه گرفتن شیشه هم‌سخت تر میشه

شیرخشک به هیچ وجه نده میگم بهت ولی بازم خودت میدونی من عوارضش‌رو بهت‌گفتم

میتونی با یه متخصص اطفال  باسواد و‌با وجدانم مشورت‌کنی ببین‌همینا رو بهت نمیگه؟

ولی بازم اگه اصرار داری بهش بدی حداقل با لیوان بده نه شیشه

هرچی بزرگتر بشه گرفتن شیشه هم‌سخت تر میشهشیرخشک به هیچ وجه نده میگم بهت ولی بازم خودت میدونی من عوار ...

نه به خدا اصرار ندارم منو مدیون خودت کردی برام وقت گذاشتی 

چرا بیچاره شدی

بچه وابستگی پیدا می‌کنه به شیشه اون خانوم درست میگه رو همه چی تاثیر می‌زاره هیچی تو اون شیرخشک نیست بده اگه به تخم مرغ آلرژی داره سفیده بده بخوره رسمی نه کحلییا بلدرچین آبگوشت درست کن فقط آبش را خنک کن بده تو شیشه بخوره

خب مشکل همینحاست که غذای اصلی بچه بالای ۲سال شیرخشکه!!غذای اصلیش باید غذاهای سفره باشه به همه چی که ...

چقدر خرف زدن در مورد آلرژی اسونه🥺بعصی از بچه ها حتی به اب واکنش نشون میدن میدونستی؟ انشاءالله هیچ وقت تجربه نکنید حتی برای دشمنمم نمیخوام

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
چقدر خرف زدن در مورد آلرژی اسونه🥺بعصی از بچه ها حتی به اب واکنش نشون میدن میدونستی؟ انشاءالله هیچ و ...

بله میدونم خودم کادردرمانم و خیلی تو این حیطه کار کردم و بودم

حرف زدن در موردش اسون نیست و ایشون از اول خودشون گفتن به پروتئین گاوی حساسیت دارن اگه میگفتن به اب حساسیت دارن قطعا من مناسب بااون راهنمایی میکردم صحبتهای من صرفا در مورد این بچه بود نه بچه ای که به مواد خوراکی دیگه حساسیت دارن