2777
2789
عنوان

کد ملی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 43 پست
ببر پزشک اگر پزشک تجویز کنه مشکلی نداره و شیرخشک دولتی بهش تعلق میگیره تو این سن شیرخشک نباید بدی و ...

بچه ایشون فرق میکنه🥺الرژی داره و غذای اصلیش همین شیر خشکه

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

اجازه نمیدن لینک بفرستم

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خودم شیر خشکیه وگرن میدادم بهت . حتما قطع کن تو این سن شیر بده

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

عزیزم منم بعداز دو سالگی شیرخشک آزاد میگرفتم براش.تا اینکه یه روز دکترش پرسید از شیرگرفتیش گفتم نه! گفت حتما بگیر بعداز دوسالگی ضرر داره چسبندگی روده میاره گفت پشیمون میشین.منم الان گرفتمش.فقط توشیشه بهش آبمیوه. نبات داغ. و شیر با شیره خرما میدم

میدونم میگی چی کار کنم چه سمی داره ؟ میشه بهم توضیح بدید

نه اینکه سم خاصی داشته باشه اصطلاحه یعنی مضر براش

من‌کارم تو این‌حیطه است

بچه بالای یکسال شیر مادر و شیر خشک هیچ ارزش غذایی براش نداره و باید تفننی داده باشه نه مداوم مثلا روزی یبار دو روز یبار بخوره

اولویت اصلی با غذاست

بالای دو سال که اصلا خوب نیشت روی حافظشون روی یادگیری و‌مغزشون‌اثر منفی داره

باعث کند شدن روند وزن‌گیری و رشد قدیشون‌ میشه بعدا

توی سنین ۵تا۱۸سال ممکن به دیابت و چاقی مبتلا بشن

یادگیریشون خیلی میاد پایین

شیرش رو قطع کن راستش رو‌بخوای بچه ای که بالای یکسالشه ولی وعده اصلیش شیرِ نه غذا از دید ماها تنبلی مادر یا کدیریت نکردن مادر

بالای دوسالم همینطور، مادر باید انقد صبور باشه و‌وقت بذاره بچه رو‌ دیگه توی ۲سال از شیر گرفته باشه

بجاش از مکمل های کلسیم استفاده کن

میشه تاابد بهش شیرخشک بدی؟ به دندونا و فکش فکر کردی که چه اسیبی میبینه؟؟؟

سنجد پودر کن بهش بده بیشترین مقدار کلسیم رو داره

بچه ایشون فرق میکنه🥺الرژی داره و غذای اصلیش همین شیر خشکه

خب مشکل همینحاست که غذای اصلی بچه بالای ۲سال شیرخشکه!!غذای اصلیش باید غذاهای سفره باشه به همه چی که الرژی نداره بچه فقط به پروتئین گاوی حساسیت داره

نه اینکه سم خاصی داشته باشه اصطلاحه یعنی مضر براشمن‌کارم تو این‌حیطه استبچه بالای یکسال شیر مادر و ش ...

از خواب بیدار میشه بیشتر میخواد یا وقت های که خیلی نق میزنه 

خب مشکل همینحاست که غذای اصلی بچه بالای ۲سال شیرخشکه!!غذای اصلیش باید غذاهای سفره باشه به همه چی که ...

اتفاقا این بچه ها به اکثر چیزها آلرژی دارند و خیلی هم بدغذا هستن من یک نمونه داشتم تو خونه 

اتفاقا این بچه ها به اکثر چیزها آلرژی دارند و خیلی هم بدغذا هستن من یک نمونه داشتم تو خونه

خب عزیزم مادر باید وقت بذاره امتحان کنه ببینه به چه چیزایی الرژی داره نده بهش

نمیشه که تاابد شیرخشک به بچه بده میدونی چقد عوارض داره برا بچه؟