2777
2789
عنوان

چجوری ازش انتقام بگیرم ❓❓❓

325 بازدید | 49 پست

من یه سال با ی پسر بودم 

ولی بازیم داد به بدترین شکل ممکن 

یهویی غیبش میزد الکی نگرانم می‌کرد از عمد جوابمو نمی‌داد اعصابمو خورد می‌کرد هی میگفت باید پایه... باشی وگرنه ولت میکنم میرم تهدیدم می‌کرد ولی انقد وابسته بودم همه اینارو ب جون خریدم 

بهم خیانت کرد الانم ک رگباری داره دختر فالو میکنه امروز ک کامنتشو زیر پست ی دختره خوندم آتیش گرفتم ازش تعریف کرده بود ک چ خوشگله و... 😭💔💔💔

سه ماهه کات کردیم هنوز حس انتقامم از بین نرفته هی سرکوب کردم ولی نشد لطفا بگین چیکار کنم اگ میخوایین بگین بیخیالش شو برین بیرون از تاپیک شما چ میفهمین وقتی یه پسر ب حرفه ای ترین شکل ممکن نقش آدمای وفادار و بازی میکنه بعد بهت خیانت میکنه چ حسی داره نمیفهمین

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟ 🤔😅😅

آتو جمع کن فقط و با یه پسر دیگه هماهنگ کن

ببین چی نقطه ضعفش بوده رو همون دست بزار

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا وقتی باهاش سر و کار داشتی اگه میخواستی باید تلافی میکردی الان دیگه خیلی گذشته، نه میتونی و نه تاثیر خاصی میتونی رو زندگیش بذاری، بیخیالش شو....

الان دیدم گفتی نگین بیخیال شو، متاسفم🙏🏻

اما واقعیتش همینه.

همچین آدمی ارزش تلافی هم نداره..

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
اوایل چیزی رو مشخص نمیکنه بعدم اون آدم اصلا براش مهم نیست ک بهش بربخوره یا ناراحت بشه با انتقام

چی براش مهم نیست؟ این موضوع ربطی ب من نداره باید انتقام بگیرم 

تا وقتی باهاش سر و کار داشتی اگه میخواستی باید تلافی میکردی الان دیگه خیلی گذشته، نه میتونی و نه تاث ...

خب اون موقع هم کاری از دستم بر نمیومد 

من یبار قوانین خودمو شکستم و با یکی دوست شدم دقیقا همین بلاهارو سرم آورد چنتا نقشه انتقام کشیدم ولی دوماه با افرادی ک میگفتن رها کن و انتقام نگیر صحبت کردم و اخر تونستم رها کنم ولی اسی حق داری خ خ سخته ک بخوای انتقام نگیری و رها کنی

کاملا درکت میکنم چ حسی داری

میشه بیشتر توضیح بدی

یه پسر پایه پیدا کن 

از اکست آتو جمع کنید 

و دست بزارید رو نقطه ضعفش

یا یه دختریو بفرست وابستش کنه بندازتش تو دراگ کشیدن و این داستانا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه پسر پایه پیدا کن از اکست آتو جمع کنید و دست بزارید رو نقطه ضعفشیا یه دختریو بفرست وابستش کنه بندا ...

خب آتو جمع کنیم کاری از دستمون برنمیاد ک

یه راه دیگم هست من توصیه نمیکنم اینکه بری براش دعا بگیری بختشو ببندی