2777
2789
عنوان

من یه فانتزی خیلی مسخره و عجیب دارم

1092 بازدید | 81 پست

فانتزیم اینه که در آینده وقتی ازدواج کردم شوهرم یه مریضی سبک غیر ویروسی بگیره. چند روز مرخصی بگیره نره سرکار من اون چند روز ازش مراقبت کنم، نازشو بکشم 😅🥲😂😂

می‌دونم الان میاین میگین مردا مریض میشن بداخلاق میشن و غر میزنن و فلان ولی نمی دونم این چه ذهن مریضیه من دارم خوشم میاد از این سناریو😂

شما هم اگه فانتزی عجیبی دارین بگین بخندیم دور هم😅

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه که حس پرستاری و احساس مسئولیت داری ولی حتی تو فانتزیهاتم به مریض بودن اشاره نکن 

به چیزها و اتفاقات خوب فکر کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

شوهر من وقتی مریض میشه عین یه بچه دو ساله میشه 

تازه نازشم میکشم همونقدر لوس نگام میکنه

مردا انگاری همیشه باید خودشونو قوی نشون بدن یه وقتایی که مریض میشن دیگه کودک درونشون فعال میشه 

وقتی بهت گفت گمشو بهم دست نزن کتکت زد چیزی نگرفت ک یه سوپ آماده کنی جلو مادرش و خواهرش زد تو گوشت با ...

نه در اون حد که نه 

کلفتش نیستم که باهام اینجوری حرف بزنه 😑🤦🏻‍♀️

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.