حس میکنم کسی زیاد تحویلمون نمیگیره باکسی رفت واومد نداریم نه خانواده اون نه خانواده من خیلی کم پیش میاد کسی بیاد خونمون بخداقسم بااینکه خیلی مهمون نوازم کسی بیاد روچشمم میزارمش ولی خیلی تنهاییم بااینکه هردومونم خانواده پرجمعیتی داریم تاتونستیم هم باهمه مهربون بودیم فقط وقتی کسی ازمون پول قرض بخاد بهمون میزنگن حتی دوستای همسرمم باهم خوبن ولی حس میکنم فقط همسرمنه که بهشون میزنگه احوال پرسی میکنه یاقراربیرون میزاره از طرف اونا پیشنهادی نیست بااینکه سعی میکنیم آدمای خوبی باشیم هرجا رفتیم مابیشتر ازبقیه وسایل بردیم حتی خیلی جاها همسرمن اونارو مهمون کرده نمیدونم دلیلش چیه اطرافیان دوس ندارن باما ارتباط بگیرن من دلم میشکنه هرچند دیگه عادت کردیم به این تنهایی وباهم شادیم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫
شما خیلی ادمای مهربونی هستین و فکر میکنم بی شیله پیله هستین و با سیاست با بقیه برخورد نمیکنید و ارومید بخاطر همینم زیاد تو جمع نیستین یا دیده نمیشین بهرحال اینکه دل شکستن نداره این نشون میده که شما خوبین و اطرافیانتون احتمالا این موضوع رو درک نمیکنن بنظرم باید با افرادی مثل خودتون دوست بشید اینجوری خیلی بیشتر به خودتونم خوش میگذره
شما خیلی ادمای مهربونی هستین و فکر میکنم بی شیله پیله هستین و با سیاست با بقیه برخورد نمیکنید و اروم ...
ممنون عزیزم. اره خیلی دلسوزم بخدا ولی رفتار اطرافیان رو میبینم کلا اززندگی سیر میشم هیشکی به هیشکی رحم نداره همه فکر کندن از همدیگه هستن حتی نزدیکترین فرد به ادم مثل مادر وخواهرت باهات رو راست نیستن
ممنون عزیزم. اره خیلی دلسوزم بخدا ولی رفتار اطرافیان رو میبینم کلا اززندگی سیر میشم هیشکی به هیشکی ر ...
میفهمم...
خداروشکر که رابطه خودتون خوبه ادم بدون یه پشتوانه عاطفی واقعا زندگیش به فنا میره... من چند ساله تنها زندگی میکنم حتی با خانوادم هم کلی فاصله دارم و نه ازدواج کردم و نه رابطه ای... حس تنهاییتونو با تمام وجود درک میکنم... بهرحال امیدوارم اون افراد که مناسب و مثل شما هستن بیان توی زندگیتون و هیچوقت حس بدی نداشته باشین تا وقتی خودتونو دارین اصلا نگران نباشین این خودش بزرگترین دلگرمیه