2777
2789
عنوان

منوشوهرمو

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تاپیک های دیگت رو خوندم بنظرم اطرافیان به شما حسادت می‌کنند اون دختر که گفتی به سال از دخترت بزرگتر هست بنظرم اون حرفایی تو خونه می‌شنوه که این رفتار رو با دختر شما می‌کنه در واقع اون چهره واقعی مادرشه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

عزیزم تاپیک های دیگت رو خوندم بنظرم اطرافیان به شما حسادت می‌کنند اون دختر که گفتی به سال از دخترت ب ...

اونکه قطعا اره. چونکه مادرشم جدیدنا منو اصلا تحویل نمیگیره مطمعنم مادرش توخونه یه چیز میگه دخترشم یاد گرفته😅

اونکه قطعا اره. چونکه مادرشم جدیدنا منو اصلا تحویل نمیگیره مطمعنم مادرش توخونه یه چیز میگه دخترشم یا ...

حداقل به شوهرت بگو ارتباطش رو کم کنه به اینا پول قرض نده

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.