2777
2789
عنوان

حق طلاق

1749 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها🖐

مزایای حق طلاق واسه خانوما چیه دقیقا؟؟؟غیر از این که بدون رضایت شوهرش می تونه جدا بشه؟!

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهریه رو راحت میتونی بگیری 

بعضی مردا برای اینکه خانمها رو اذیت کنن میگن مهریه رو ببخشی طلاقت میدم وگرنه نمیدم 

زنه هم به عبارتی میگه مهرم حلال جونم ازاد

ولی اگه حق طلاق با تو باشه دیگه این اتفاق نمیفته

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
💪🏻💪🏻اومدم بگم من دارم بله واقعا لازمه و نگو شوهر من فرق ميكنه 

من نیز😬💪

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

منم دارم وای یادش بخیر بچه ها دلم میخواد به قبل دوستیمون برگردم چون خیلی قبل خوارشو مورد عنایت قرار میدادم اینیدر میخواستم که زجه میزد و گریه همه کاری ام میکرد هر شرطی ام گذاشتم چشم گفت حالا ده یوس یادش رفته پررو شده تازگیا جواب سوالی میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز