2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حق طلاق دارم،بدون بخشش مهریه و بدون بخشش حضانت و بدون حق عزل وکیل،یعنی عالیترین نوع حق طلاق و ب ...

خانمی انشالا که هیچوقت ازش استفاده نکنی،

میشه بگی چجوری با همسرتون حرف زدی که راضی شدن ؟؟؟

ممنونم

منم حق طلاق دارم،بدون بخشش مهریه و بدون بخشش حضانت و بدون حق عزل وکیل،یعنی عالیترین نوع حق طلاق و ب ...

واقعا .منم دارم .خیلی حال میده .البته واسه ما نه .واسه کسایی که شوهراشون مایه دارن اونا بیشتر حال میکنن

خانمی انشالا که هیچوقت ازش استفاده نکنی، میشه بگی چجوری با همسرتون حرف زدی که راضی شدن ؟؟؟ م ...

عزیزم شرایط خاصی بود،مجبور شد.خیلیا زیربار نمیرن،میدونم.

خودشم قلبا که راضی نبود،آخه احساس میکنن به اقتدارشون برمیخوره.فکرنکنم تو شرایط عادی هزارسالم راضی میشد به همچین کاری.

واقعا .منم دارم .خیلی حال میده .البته واسه ما نه .واسه کسایی که شوهراشون مایه دارن اونا بیشتر حال می ...

آره خیلی خوبه،یه احساس خوبی داره که میدونی میدونه مجبور نیستی هر شرایطی رو تحمل کنی،البته باوجود بچه دیگه حق طلاق به درد شرایط خیلی بحرانی میخوره

من که شوهرم میدونه بخاطربچه حاضرم خیلی چیزا رو تحمل کنم،حتی با داشتن حق طلاق  

فقط به نظرم بايد فرهنگ سازى بشه كه حق طلاق به معنى سلب كردن حقوق مرد نيست بلكه با شرط كردن حق طلاق حقوقى كه جامعه از زن گرفته رو به زن پس ميديم. كه متاسفانه جمهورى اسلامى ايران و مخصوصا اصولگرام همچين چيزى رو ظاهرا ترويج نميكنه بلكه ترجيح ميدن به زن ياد بدن در شرايط بد پاى شوهر دست بزن رو تو تشت شير مالش بده و ببوسه تا ديگر كتكش نزنه.