2777
2789
عنوان

پریود یک ماهه

95 بازدید | 17 پست

دختراااا 20زوره خونریزی دارم همراه درد 

رفتم دکتر ،گفت مستعد کم کاری هستی برام دارو نوشت و امروز روز 20 آن پریودیمه

رفتم پیش یه دکتر دیگه برام ویتامین kنوشت ولی تاثیر نداشت 

باید ازت سونوگرافی میگرفتن تاببینن دلیلش چیه ... من خودم این مشکل رو داشتم یکماه پریود بودم رفتم دکتر معلوم شد کمرم از داخل خونریزی کرده ... دارو که خوردم خوب شدن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

باید ازت سونوگرافی میگرفتن تاببینن دلیلش چیه ... من خودم این مشکل رو داشتم یکماه پریود بودم رفتم دکت ...

من بلاژست میخورم دکتر مقیم زنان  بیمارستان  گفت به خاطر اینه

شما چه دارویی خوردید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بلاژست میخورم دکتر مقیم زنان بیمارستان گفت به خاطر اینهشما چه دارویی خوردید؟

من ۱۲ سالم بود اصلا یادم نیست چه دارویی بود ... یعنی مثل سرماخوردگی فقط دارو نوشت ؟ یعنی آزمایشی یا سونوگرافی هیچی ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نه دیگه گفت روند درمانه

خب عزیزم اینجوری که نمیشه ... حتما باید بری سنوگرافی بدی آخه سرماخوردگی که نیست به راحتی دارو تجویز بشه این مشکل داخلی هست و بدون آزمایش یا سونو معلوم نمیشه .. اینو هر آدم عادی میدونه... حتما دکترهایی که رفتی هیچی حالیشون نبوده ... همه چیز تو سونوگرافی معلوم میشه ... ان شاالله که چیزی نیست 

خب عزیزم اینجوری که نمیشه ... حتما باید بری سنوگرافی بدی آخه سرماخوردگی که نیست به راحتی دارو تجویز ...

نمی‌دونم شاید 

آخه فرصت ندارم همش سر کلاسم من بدبخت که

به شما گفتن چیشده؟

نمی‌دونم شاید آخه فرصت ندارم همش سر کلاسم من بدبخت کهبه شما گفتن چیشده؟

گفتم کمرم از داخل خونریزی کرده بود .. وقتی بچه بودم وسایل سنگین زیاد بلند میکردم 

گفتم کمرم از داخل خونریزی کرده بود .. وقتی بچه بودم وسایل سنگین زیاد بلند میکردم

پیش یکی دیگه هم رفتم دکتره بهم گفت بروگمشو پیش دکتر خودت و به من شرح حال نده

فقط نگاش کردم و هیچی نگفتم و اومدم بیرون 🥲

نمی‌دونم آخه لعنتی برام cbcهم ننوشت که بفهمه وضعیت خونم چطوره

میگم باید پیش دکتر خوب بری ..

پیش یکی دیگه هم رفتم دکتره بهم گفت بروگمشو پیش دکتر خودت و به من شرح حال ندهفقط نگاش کردم و هیچی نگف ...

خب چرا باید یک دکتر بدونه پیش یک دکتر رفتی ... فقط شرح حال بده اسمی از دکترت ببر ... باید مطب یک دکتر متخصص زنان بری

دکتر خوب تو تهران نمیشناسید؟

تهران نیستم