نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
از نظر مردها انا د ارماس از نظر من ایرینا شایک.چون مردها از زنی خوششون میاد که زیادی چهرش زنونه باشه ...
اره دقیقا
تو سریال مدرسه شبانه روزی کم سن بود تا الان همینجوریه بعضیا میگن فکش رو دستکاری کرده
بزن گوگل چشاش رو انگار بلفا کرده.لیفت ابرو هم کرده.سانترال لب هم همین.بینی هم ک عمله.البته من موافق این نیستم ک میگن هنر نکردن با عمل خوشگلن.خیلی ها با عمل و آرایش هم خوشگل نمیشن
بزن گوگل چشاش رو انگار بلفا کرده.لیفت ابرو هم کرده.سانترال لب هم همین.بینی هم ک عمله.البته من موافق ...
لیفت رو موافقم ولی سانترال به هیچ عنوان هرگز اینکار نکرده