گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 عنوان شما چه حسی دارین به این اتفاق 122 بازدید | 15 پست فرض کنین رل زدین خبشما پیج پسره رو تو بیوتون تگ کردینپسره یه قلبم نذاشته حتی تو بیوشچه برداشتی میکنین؟اخه دیدیم یا جفتشون میزارن یا جفتشون نمیزارنشما چه برداشتی میکنین کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون 1404/09/03 | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 مهد کودک همین😅 نه خب واقعا چه برداشتی میکنی کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 خز بازیا چیه من نکردم کههههمیخوام بدونم دلیل چیه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
83mehrabanbano عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1167 چندماهه عقد کردم بیوی خودمو شوهرم به قدری خنثی است که هیچکی فکر نمیکنه ما متاهلیم استوری ک میزارم کلی ریپلای و ریکوست میادبه نظرم تعهد باید جای دیگ محکم کاری بشه وگرنه بیو و استوری بیشتر جلب توجه حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 ببخشید کلا این چیزاروبی معنی میدونم منم همینطوراین اتفاق برا من نیفتادهمیخوام بدونم دلیلش چیه دختره گذاشتن پسره نه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 اگ بخادت فقط میاد میگرتت چرت و پرتا چی دیگ من نیستم گلمفقط خواستم بدونم دلیل اینکار چیه دختره گذاشته پسره نه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 چندماهه عقد کردم بیوی خودمو شوهرم به قدری خنثی است که هیچکی فکر نمیکنه ما متاهلیم استوری ک میزارم کل ... موافقم این اتفاق برا من نیسفقط میخوام بدونم چرا دختره گذاشته پسره نهچطور قبول کرده این بزاره اون نزاره دلیل چیه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
____elena____ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5258 من نکردم کههههمیخوام بدونم دلیل چیه آها😃خب معمولا این خزبازیا رو بیشتر دخترا درمیارنپسرا نمیپسندن
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 آها😃خب معمولا این خزبازیا رو بیشتر دخترا درمیارنپسرا نمیپسندن اخه وقتی با من رل بودیم ب اجبار بیو گذاشت تو پیج منقبل من خودش گذاشته بود پیج خودشالان یه رل دارعدختره گذاشتن این نذاشتهمیخوام بدونم چرا😂 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
____elena____ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5258 اخه وقتی با من رل بودیم ب اجبار بیو گذاشت تو پیج منقبل من خودش گذاشته بود پیج خودشالان یه رل دارعدخت ... چند وقته رلن؟حتما رابطه براش جدی نیست هنو
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 چند وقته رلن؟حتما رابطه براش جدی نیست هنو ی ماه نشده هنوزدختره اینو استوری گذاشته تگ کردهپیجشو گذاشته بیوشنمیفهمم این چرا هیچ کاری نمیکنه اخه میگفت عاشقشم اون بلده منو درک کنه عاشق خودش کنه🙂↕️🤣 کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون