2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 76540 بازدید | 52 پست
استارتر چه کردی؟منم واقعا کلافه شدمدکترم گف فقط عملمعروفه به پنجه طلا😄حکمت آرابعد زایمان میرم سراغ ...

سلام عزیزم منم سنگ لوزه دارم. شما چیکار کردین؟ عمل کردین؟

شما هم احساس توده در گلو دارید؟ اینکه احساس کنید چیزی گلوتون گیر کرده؟ میشه کمکم کنید خیلی دارم عذاب میکشم

ببین عزیز من اینمدل به خاطر کرونا دارو گیاهی تو خونه استفاده می‌کردم و یک چیز جالب کشف کردم برای خود ...

سلام عزیزم تایپیک مال چندساله پیشه خوشحال میشم باشیو جواب بدی💕منم متوجه شدم سنگ لوزه دارم و بوی دهانم وحشتاناکهه میخواشتم ببینم شما دیگه سنگ لوزه هات برنگشت با این راهکار؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما عمل کردی؟

نه رفتم دکتر یه اسپری و دارو داد سر وقتش استفاده نکردم ولی یه ترکیب چن نفر جواب گرفتن منم چن بار استفاده کردم خیلی خوبود روی بوی دهان هم موثره

نصف لیوان اب و سرکه سیب(حتما سرکه سیب باشه) ترکیب کن و روزی دوبار قرقره کن کلا محو میشن 

نه رفتم دکتر یه اسپری و دارو داد سر وقتش استفاده نکردم ولی یه ترکیب چن نفر جواب گرفتن منم چن بار است ...

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزم

الان بوی دهان با این سرکه سیب از بین رفته؟

اسپری و دارو چی داد اگه میشه اسمشو بگید ممنونت میشم

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزمالان بوی دهان با این سرکه سیب از بین رفته؟اسپری و دارو چی داد اگه میشه ...

خواهش میکنم عزیزم 

من تو همین تاپیک های نی نی سایت دیدم گفته بودن سرکه نمک باهم ترکیب کنی روزی دوبار غر غره کنی واسه بوی دهان و از بین بردن سنگ لوزه خوبه من انجام دادم دو سه روزی به محض اینکه غرغره می‌کنی بوی دهان از بین میره تا حداقل روز بعد بعد چن وقت دیدم خبری از سنگ لوزه هم نیس دیگه انجام ندادم( من چون چن ماه خلط پشت حلق هم دارم ) چند روز پیش که گلومو چک کردم دیدم باز سنگ کوچیک هست گفتم برم دکتر هم واسه خلطم و سنگ لوزه هم بهش بگم که دارو داد ولی سر موقع استفاده نکردم چون کپسولش حالمو بد میکرد ولی دهان شویه و اسپریش خوب بود بذار برم خونه میفرستم اسماشونو

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزمالان بوی دهان با این سرکه سیب از بین رفته؟اسپری و دارو چی داد اگه میشه ...

اگه هر روز غر غره کنی بوی دهان نمیاد سراغت تا یکی دو هفته استفاده کن .فقط اینکه سرکه سیب باشع حتما اگه گلوتو زد یکم اب ترکیب کن و اینکه وقتی غر غره میکنی بعدش دهنتو با اب خالی بشور ولی اب نره تو گلوت تا ده دقیقه ای سرکه طعمش تو گلوت بمونه استفاده کن ببین چجوریه حتما بعدنا بهم بگی نتیجشو عزیزم