2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 76540 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به افتضاح ترین حالت ممکن ک دیگه دل درد میگیرم از بس میخوام عق بزنم،البته الان ک باردارم ک دیگه اصلا ...

به هیچ وجه نباید سعی کنی خالی کنی دکترم بهم گفت کار خییلی خطرناکیه چون شاهرگ نزدیکه اونجاست و اگه پاره بشه درجا میمیری

من یک عطاری بهم گفت گل محمدی و گندم رو دم کن و بخور معجزه کرد برام. اون بوی وحشتناک دهانم رفت یکی دو ...

ببخشید برا سنگ لوزه گندم و گل محمدی رو میشه نحوه مصرفشون رو بگین

من یک عطاری بهم گفت گل محمدی و گندم رو دم کن و بخور معجزه کرد برام. اون بوی وحشتناک دهانم رفت یکی دو ...

خود گندم رو؟؟؟؟😳 خیلی سفته ک‌چجور دم میکشع

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

سلام 

تو رو خدا هرکی راه کاری داره بگه مدت زیادی بوی بدی دهنم میداد فکر میکردم گلوم عفونت کرده همش ابنمک چرک خشکن خوب نشدم رفتم پیگیر دندونا شدم اونایی ک مشکوک بودم رو همرو ترمیم کردم ولی باز همون بوی عجیب میاد مخصوصا اگه یه ساعت چیزی نخورم خیلی بدجوره

همش لواشکو شکلاتو...میخورم

چند وقت پیش چند کلیپ دیدم که داشتن چیزی شبیه چرک یا چربی از گلوش خارج میکردن گفتن سنگ لوزست 

و الان با دقت نگاه کردم دیدم هر دو طرف لوزه کمی ورم دارن ی طرف یه چیزی سفید مایل به زرد  زده بیرون کمی و اون طرفم کمی کمتر ولی هست

اگر راه داره درمان کرد تا پیگیری کنم اگر نه که برم برا عمل 😓

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
سلام  تو رو خدا هرکی راه کاری داره بگه مدت زیادی بوی بدی دهنم میداد فکر میکردم گلوم عفونت کرده ...

راه نداره. همش موقته. برو سمت عمل... ولی عمل با لیزر ، عمل دستی خطرناکه و داستان داره

راه نداره. همش موقته. برو سمت عمل... ولی عمل با لیزر ، عمل دستی خطرناکه و داستان داره

میگن تو سن بالا خطر داره 

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

اان تو عمل کردی