2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده بهم رابطه هم نداریم

9633 بازدید | 150 پست

باخانوادش ی حیاط میشینیم شغلش دامداریه کلا تو باغ میمونه خونه نمیاد اصن همش بابچم تنهام خسته شدم  دگ ازتنهایی متاسفانه من ازدواج دوممه این ازدواج اولشه اگ هم بیاد همش میره پیش خانوادش اصن خونه نمیاد تودوماه ۳ ماه ی بار رابطه دارسم اونم درحد ۱ دقیقه دیگه نمیدونم چیکارکنم بخاطر بچم و ازدوج دوممه هی تحمل میکنم اخه تاکی تحمل کنم این بی توجهی و سردی رو اگ نمیخواد طلاق بده اگ میخواد وقت بزاره کلا موندم چ کنم دگ صبرم تموم شده همش تنها تنها، از دیوار نگاکردن خسته شدم .اگ بگین برو خودت بگرد خونمون توروستا هس توروستا کجابرم اخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور که شما میگی احتمالا سرد هست کلا اقا 

ربطی به شما نداره 

اون طبیعت بدن خودش هست اینجوره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

متاسفم برات سخته درسته ولی یا شوهرت سرد مزاجه یا کلا پشیمونه و موقع رابطه به این فکر میکنه یکی دیگم این حس رو قبلا باشما تجربه کرده برای همین سمتت نمیاد

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

اینجور که شما میگی احتمالا سرد هست کلا اقا ربطی به شما نداره اون طبیعت بدن خودش هست اینجوره

اصن بامن ی کلام حرف نمیزنه حتی ب رومم نگانمکنه موقع حرف زدن انگار من غریبه هستم خوب نمیخوای  نمیپسندی تموم کن دگ اینکاراچیه اخه