2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده بهم رابطه هم نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9632 بازدید | 150 پست

برو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر آرامش

تجربه های همسرداری رو بخون

خیلی خوب

به زبون بگیرش

وقتی میاد خونه،بگو چه خوب که اومدی

وقتی تو خونه ای خیالم راحت راحته

آرامش دارم تو چراغ این خونه ایی

سایه سرم

فرمانده

رئیس اینجوری صداش کن

تواضع داشته باش

صدات براش بالانبر

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم برات سخته درسته ولی یا شوهرت سرد مزاجه یا کلا پشیمونه و موقع رابطه به این فکر میکنه یکی دیگم ...

خوب نمیدید من مجبورش نکردم ک بامن باشه خودش خواست حتی بارها گفتم من طلاق گرفتم گف مشکلی ندارم  

خودارضایی میکنه همجنس گرا بود قبلا الان نمدونم چ گوهی میخوره

چرا با فردی که تمایلاتش چیز دیگه اس ازدواج کردی ؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اصن بامن ی کلام حرف نمیزنه حتی ب رومم نگانمکنه موقع حرف زدن انگار من غریبه هستم خوب نمیخوای نمیپسند ...

باور کن الان نصف مردا همینن 

انقدر فکر و خیال دارن سر گرونی و ...

فکر نکن همه گل و بلبلن 

خودتو سرگرم کن فکر و خیالم نکن 

الان زندگیا سخت شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوب نمیدید من مجبورش نکردم ک بامن باشه خودش خواست حتی بارها گفتم من طلاق گرفتم گف مشکلی ندارم

اون لحظه شاید ولع رسیدن داشته و ب اینجاش فکر نکرده و الان براش سخته نمیدونم احتمال دادم شاید اصلا نه سرد مزاج باشه ن اینی که من گفتم ممکنه مشکل کلا چیز دیگه ای باشه از خودش نمیشه بپرسی

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

خب مگه بد میگم

والا تو خیلی تاپیکا همینو میگی همه میگن دعاتو به منم بگو. یبار درخواست دادم دعا رو بگی انقد حرفای عجیب زدی و چیزای عجیب پرسیدی شک دارم بهت

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

برو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر آرامشتجربه های همسرداری رو بخونخیلی خوببه زبون بگیرشوقتی میاد خونه،ب ...

والا صدامو هم بالا نمیبرم اصن منو کلا ول کرده انگار من نیستم تنهایی برای خودش زندگ میکنه توباغ گاهی میاد ب خانوادش سر میزنه میره

یاد یک خواستگاریم افتادم 

چقد خوب چقدر جنتلمن .... قشنگ رفت تو دلم 

متاسفانه گفت گی ام و نمیتونم فرار کنم عشقش هم نشونم داد و فقط برای فرار حرف مردم و خانوادش تن به ازدواج میخاست بده ...

هر جا هست خدا کمکش کنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب مگه بد میگم

تو مردی مطمئنم