2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم خیلی ناراحتم

73 بازدید | 6 پست

ی دوستی داشتم ی نفر رو بهم معرفی کرد البته این دوستم نمیدونم واقعا هدفش جدی بود یا ن 

منو به ی نفر معرفی کرد گفت بیاید با هم حرف بزنید ببینم بهم میخورید یا ن ما خارشو گاییدیم  تا اون شهر رفتیم که پسر رو ببینم دیگ هیچی با هم حرف زدیم و اینا گفت با زن بیوه بودم قبل از اینکه توبه کنم  منم اینو به دوستم گفتم حالا همه بهم ریختن هزارتا حرف پشت سرم زدن که تو دیونه ای بلد نیستی حرف بزنی دلسوزی نمیش برات کنن چرا گذشتشو گفتی اگه تو راز نگه دار بودی این حرفو نمیزدی دوستمم بهش گفته این آدم ب درد تو نمیخوره اومده گذشته تورو به من گفته

میخام بدونم کارم اشتباه بوده که بخاطر دوستم تا اونجا رفتم؟

بعد دوستم تمام راز منو بهش گفته که این دختره بدبخته بیچارس همه اذیتش کردن حالا میخاد خودشو به تو بندازه این دوستمم خیلی لاشیه اونوق من ساده رو باش هزار بار بهش زنگ زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله کارت اشتباه بوده یکم غیرت دخترونه داشته باش بکجا داریم میریم آخه دختربخاطر پسرمردم بره راه دور فقط ببینه متاسفم برای جامعه ی امروزی قدیمامیگفتن دختر مروارید توی صدفه تا شوهرنکنه کسی نمی بینه 

بله کارت اشتباه بوده یکم غیرت دخترونه داشته باش بکجا داریم میریم آخه دختربخاطر پسرمردم بره راه دور ف ...

اخه نمیشد بیاد شهرمون گفتم کسی منو نبینه

دوستمم انقد ریده بهم میگ پ فکر کردی به همین راحتی میگیرت

اخه نمیشد بیاد شهرمون گفتم کسی منو نبینهدوستمم انقد ریده بهم میگ پ فکر کردی به همین راحتی میگیرت

عزیزم خاستگاریو واسه همین موقع هاگذاشتن خب میگفتی خاستگاری بهونه ای باشه واسه صحبتهای اولیه بعدشم چرااجازه میدی دوستت که چه عرض کنم دشمنت انقد ذلیلت کنه مگه چی کم داری ،حالافرض کنیم کم وکاستی داری دوراز جونت ها ولی خب یکی در حدت بلاخره میاد همسرت میشه خب