2777
2789
عنوان

کسایی ک خواهر برادر دارین

114 بازدید | 14 پست

با تبعیض هایی ک خانواده ها میذارن چجوری کنار میاین

من خیلی برام مهم نیست دیگ ولی یه وقتایی حس بی ارزشی و اینک دوست داشتنی نیستم میاد سراغم

به خصوص ک هیچ وقت رابطم با خواهرم خوب نبود ولی براش بد نمیخوام با اینک مامانم خیلی علناا فرق میذاره

برا مامانم هم بد نمیخوام ولی به خاطر سلامت روانم تا جایی ک بتونم ازشون دوری میکنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه جا به بعد دیگه واقعا این چیزا اهمیت نداره، سخت نگیرید. تو خانواده معمولا فرزندی که خوبه و خیالشون از بابت اون راحته همیشه میسوزه. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بین منو داشم فرق نمی‌زارن هردومون اضافیم😂

نه تنها خود مامانم بلکه خانوادشم همینطورن البت میگم قبلا ک بچه بودم واقعا ناراحت میشدم اما الان نه دیگ میگم به کف کفشم

ولی خو هنوز اثراتش روی روح و روانم مونده و یه وقتایی آزارم میده

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خداروشکر اصلا تبعیض قائل نمیشنپدر مادرایی که اینکارو میکنن بر اساس تروما های بچگیه خودشونه و تراپی ل ...

اره دقیقن

فکر کنم منم حتما باید برم تراپی ک پس فردا اینجوری نشم 

نه تنها خود مامانم بلکه خانوادشم همینطورن البت میگم قبلا ک بچه بودم واقعا ناراحت میشدم اما الان نه د ...

ب کیفت بگیر عیبی نداره تلاش کن مستقل شو تغییر کن و بهتر و بهتر تر شو خودشون پشیمون میشن.. ب اینم توجه نکن دوستت دارن یا نه خودتو اولویت قرار بده

از یه جا به بعد دیگه واقعا این چیزا اهمیت نداره، سخت نگیرید. تو خانواده معمولا فرزندی که خوبه و خیال ...

اره دقیقن و اونی ک از همه بیشتر خراج تراشی میکنه و اهل قناعت نیست و نگرانی بوجود میاره ارزشمند تره

الان دیگ با ۲۲ سال،سن مثل بچگیم ناراحت نمیشم ولی خو یه وقتایی همون خاطرات گذشته حالم رو بد میکنه

ب کیفت بگیر عیبی نداره تلاش کن مستقل شو تغییر کن و بهتر و بهتر تر شو خودشون پشیمون میشن.. ب اینم توج ...

اره الان یه مدته خودم رو اولویت قرار دادم

یه نیمچه حقوقی دارم

ولی خب به هر حال وجود مامانم رو نمیتونم انکار کنم انقدر ازم دور شده از نظر محبتی و عاطفی ک یه وقتایی مثل کسی،ک مادر نداره دلم میگیره

زندگیم فقط ویترینش خوبه

اره الان یه مدته خودم رو اولویت قرار دادمیه نیمچه حقوقی دارمولی خب به هر حال وجود مامانم رو نمیتونم ...

خیلی خوبه .منم محبت پدر مادر ندیدم ولی عادت کردم ب تنهایی درسته اون خلا میمونه ولی چه میشه کرد نباید زیاد توجه کنی چون خود ادم اذیت میشه

خیلی خوبه .منم محبت پدر مادر ندیدم ولی عادت کردم ب تنهایی درسته اون خلا میمونه ولی چه میشه کرد نباید ...

بله دقیقا هر چی بی توجه تر بهتر

هعی💔

اره دقیقن و اونی ک از همه بیشتر خراج تراشی میکنه و اهل قناعت نیست و نگرانی بوجود میاره ارزشمند ترهال ...

یه خواهر دارم هم‌سن خود شماس، نداریم و نمیشه واسش هیچ معنایی نداره. چهار نفری از نظر مالی ساپورتش میکنیم و همه هم دوسش داریم. دوسش داریم چون هیچ وقت مثل ما زندگی نکرد. ۳۵ سالمه از بس بهمون گفتن نیست و نداریم و نمیشه دیگه الان هم که شرایطش  رو داریم بازم شبیه قبل زندگی میکنیم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

یه خواهر دارم هم‌سن خود شماس، نداریم و نمیشه واسش هیچ معنایی نداره. چهار نفری از نظر مالی ساپورتش می ...

هعی

حالا من بعد مالی خیلی برام مهم نیست چون خودم یه نیمچه حقوقی دارم و قبلا هم سر کار میرفتم

ولی خب یه محبت مگ چیه ک ازم دریغ بشه

محبت کردن رو بلده مامان من چون به خواهرم داره ولی خب برای من...

هر کاری کنم به چشمش نمیاد 

ولی کوچکترین کار های اونو میبینه

یه وقتایی واقن ادم دلش میگیره