2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد بنظرتون حق با کیه

750 بازدید | 52 پست

برنامه این هفتش این بوده

شنبه شیفت

یکشنبه خونه باباش برای کارگری و بنایی باباش

دوشنبه شیفت

سه شنبه شیفت

چارشنبه شیفت

پنج شنبه خونه باباش برای کارگری

جمعه شیفت

شکایت کردم که چرا یه روز توی هفته پیشم نمیمونی من تنهام چون شهر غریب ازدواج کردم کسیو ندارم برم پیشش

دعوامون شد میگه بابام دست تنهاست بقیه خواهر برادراش نمیرن کمک این اینقد رفته شده وظیفش

خودشم وظیفه  خودش میدونه 

بنفشه🍃

پدرشم زنگ میزنه به این فقط میگه بیا

از دوماد انتظار نداره اون یکی پسرشم دوره

گفت توام بیا بریم

گفتم نمیام دفعه پیش اومدم از اول تا آخر شوخی میکردم میخندیدم پدرش کشیدتش کنار گفته زنت چرا ناراحته!!!

حالا باباهه خودش تو قیافه بود برا من

فردا صبشم استوری گذاشت دورویی و ریا فلانه منظورش کن بودم

حالا من برای چی برم!

بنفشه🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارگری چی میکنه؟؟؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خب پدرشه دیگه عزیزم درسته باید برای شما بیشتر وقت بزار ولی همیشگی نیست 

تو عمرشون شاید یبار دوبار پیش بیاد نیاز ب کمک بچه داشته باشن خودتم مادر میشی عروس و داماد میکنی بچه هاتو بالاخره یه توقع ریزی از بچت داری این همه سال بی منت بزرگش کردی وظیفشونه تو سختیا کنارت باشن

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

بیل و کلنگ میزنه صب تا شب

یعنی دارن خونشونو درست میکنن؟؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خب پدرشه دیگه عزیزم درسته باید برای شما بیشتر وقت بزار ولی همیشگی نیست تو عمرشون شاید یبار دوبار پیش ...

فقط وظیفه شوهر منه؟

بقیشون دارن زندگیشونو میکنن

فقط من غریبم

داداشش رفته استان زنش زندگی میکنه خواهرشم شهر خودشه با شوهرش

بخدا تنهایی ترکیدم

صدای خودم یادم رفته

دو ماهه اینطوریه

قراره یه سال بنایی کنن

گناه من چیه

بنفشه🍃

فقط وظیفه شوهر منه؟بقیشون دارن زندگیشونو میکننفقط من غریبمداداشش رفته استان زنش زندگی میکنه خواهرشم ...

وظیفه همه بچه هاشه ولی وقتی نمیان کاریش نمیشه کرد

همسرتون دو روز در هفته طبق سهم خودش میره ن دیگران

وظیفه همه بچه هاشه ولی وقتی نمیان کاریش نمیشه کردهمسرتون دو روز در هفته طبق سهم خودش میره ن دیگران

نه همسرم کامل وقتی سرکار نیست میره

فقط سرکار باشه نمیره

هفته پیش ۴ روز بیکار بود رفت

این هفته دو روز بیکاره

باباشم وایمیسه این بیکار شه

سرکار باشه هیچکار نمیکنه

کارگرم نمیگیره

بنفشه🍃

نه همسرم کامل وقتی سرکار نیست میرهفقط سرکار باشه نمیرههفته پیش ۴ روز بیکار بود رفتاین هفته دو روز بی ...

چی بگم گلم

حق داریا اصلا نمیگم حق باهات نیست

ولی یه درصد در نظر بگیر مثلا برای پدر خودت این مشکل پیش میومد و همسرت میگفت نرو شما به حرفش گوش میدادی ؟

چی بگم گلمحق داریا اصلا نمیگم حق باهات نیستولی یه درصد در نظر بگیر مثلا برای پدر خودت این مشکل پیش م ...

من نمیگم نره

میگم برای منم که تو این استان غریبم وقت بذاره

نمیشه همش سرکار باشه وقتیم بیکاره بره کارگری بیاد بگه کمرم درد میکنه پام درد میکنه

انقد رفته باباش دیگه فقط وظیفه این میدونه

بنفشه🍃