2777
2789
منم به یکی گفتم بزن هی گفت کلاه برداریه و نمیزنم و چرا باید هدیه بدند حالا فهمیدم زده و صد میلیونم ط ...

آخه وقتی ادم گوشی دستته و میتونی یه سرچ تو گوگل کنی دربارش چرا باید به دیگران تهمت بزنی!! دلم شکست واقعا چون هیچوقت به هیشکی دروغ نگفته بودم امروز بیگناه بودمو دروغ گو خطابم کرد💔

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگفتم دروغ میگی تو دلم گفتم شاید راست میگه منم رفتم

دقیقا گفتی دروغ میگی پستت تو تاپیکت هست... 

و اعتماد نکردی و با کد من نرفتی!

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

جواب این چی

تو تاپیک قبلیت جوابتو دادم که گفتی دروغگویی.. 

چن ساعت بعد میدن یا احتمال داره تا صب بدن

منم به یکی گفتم بزن هی گفت کلاه برداریه و نمیزنم و چرا باید هدیه بدند حالا فهمیدم زده و صد میلیونم ط ...

اینم کد دعوت گلدیکا👇👇

2505697

میلی گلد هم ۱۲۰هزار میده اینم کد دعوتش👇👇

milli-go04p  

کد دعوت ابان تتر که ۳۵۰ هزار میده👇

R32WR 

کد دعوت صراف👇

2HY36

طلایین هم ۱۳۰میده👇👇

WEMPMME

بعدده نفع تو چیه

هر چی به تو بده به منم میده 

خودتم بعد اینکه با کد دعوت ثبت نام کردی و جایزتو گرفتی میتونی کد دعوت خودتو برا دیگران بفرستی که باز بهت پول بده