2777
2789

بچه 8ماهه دارم وقتی صداش میزنم اکثر وقتا واکنش نمیده ،تماس چشمیش بنظرم خیلی اوکی نیست .از هر 5بار صداش بزنم بیارش برمیگرده،نگاهشو میدزده ،وقتی از دور صداش بزنم نگاه می‌کنه ولی از نزدیک نه ،

سینه خیز عقب عقب میره ،با با د د هم میگه

نگران اتیسمم

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

عادیه حرکاتش 

رو بچه عیب نذار گلی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اینکه شش ماه پیش هشت ماهش بود یادم نیست وای خدااا حافظه ام افتضاح شده ولی با دد میگه نگران نباش بابا فقط یه چیزی اگه بزاریش تو اتاق یا اشپزخونه بعد از جلو چشمش بری تنها باشه گریه میکنه؟

عزیزم تو رو خدا انگ نچسبونید به بچه ۸ ماهشه چیکار کنه اون الان دنبال کشف اطراف خودشه 

درسته بیخیال نباید بود ولی گیر نده 

من بچم نارس بود کلاااا همه چیزش تاخیر داشت ولی یه درصد گیر ندادم و تو ذهنم حل کردم که این نارسه و همه چیزش تاخیر داره چکاپ ماهانه میبردما مرتب ولی خب دلهره هم نداشتم

خب گاهی صداش میزنم اصلا نگاه نمیکنه

شآید سرگرم چیزی هست 

بچه ها باهم متفاوتن من بچه اولم دورتر حرف زد حرکت کرد ولی دومی زرنگ بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

با اینکه شش ماه پیش هشت ماهش بود یادم نیست وای خدااا حافظه ام افتضاح شده ولی با دد میگه نگران نباش ب ...

بچه من دقیقا اینجوریه اگه از پیشش برم یا جلو چشمش نباشم گریه میکنه و میاد دنبالم این بده ایا؟

در واقع میگیم از ۹ ماهه واکنش به اسم خودشون دارن 

برای بررسی تماس چشمی هشت ماهه زوده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم تو رو خدا انگ نچسبونید به بچه ۸ ماهشه چیکار کنه اون الان دنبال کشف اطراف خودشه درسته بیخیال نب ...

بچه منم نارس بوده 36 هفته دنیا اومد،بچه شما هم واکنش به صدا زدنش کم بود ؟چهار دست و پا چند ماهگی رفت؟

حساسیت نشون نده بچه منم 9 ماهش بعضی وقتا صداش میزنم نگاه نمیکنه عیب نداره

انگار که نادیده میگیره؟وقتی مشغوله ؟بچه من مشغول اسباب بازی هم نباشه گاهی صداش بزنم نگاه نمیکنه.