2777
2789

که به شما بگین برین مهمونی و سفره صلوات میرین؟ زن دایی شوهرم امروز نذر داره دیروزم سفره صلوات داشت به خواهر شوهرم گفته بود که به من و بچعام بگه که بریم ولی من نرفتم بنظرتون کارم زشت بوده؟اخه میتونست زنگ بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل شوهر من کلا اینطورن ک ب عروس زنگ نمیزنن ولی واقعا دوست دارن بریم🤣

از من قبلاً جاریم عروسی خواهرزاده اش بود همینجوری دعوام کرد منم گفتم کسی که عروسی داره خودش باید بیاد دعوتمون کنه یا زنگ بزنه از اون به بعد دیگه طرف خودش زنگ میزنم. واقعا حس بی ارزشی به آدم میدن اینطوری

بابا اشکال نداره من بودم حال داشتم می رفتم.  سفره صلوات می رن دیگه.  همه چیزو سخت نگیرین.  ما یه فامیل داشتیم  نزدیک صد نفر بودن ماشاءالله.  به بزرگ خاندانشون زنگ می زدیم میگفتیم به همشون بگو همشون میومدن.  همشون هم با کلاس انصافا.  

الان به من اس ام اس زدن بگو به مامانت خالت و مامانبزرگت روضه داریم.  منم به همشون اطلاع دادم و انشاءالله می ریم.  

تو روستا هم نیستیم تو کلانشهریم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من معتقدم آدم زنده وکیل وصی احتیاج نداره وقتی حی و حاضر هستید گوشی دارید بهتر بود شخصا دعوت میگرفتند 

اما برای چنین مراسم هایی نباید زیاد سخت گرفت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍