2777
2789
چقدر ساده اییمردی ک زن دوم بگیره هوس بازهسونی و چخارمی هم میگیره نگیره هم صیعه میکنه

متاسفانه حالا خوب قدیما در راه درستی طرف زن میگرفت عقد محضری می‌گرفت الان ک دیگه طرف بدون صیغه میره دوست زن میگیره 

خیلی وقته که دیگه ندیدم کسی زن دوم بگیره نه خانمها تحمل نمیکنن نه دیگه مردها حوصله و توان دوتا زندگ ...

الان زن دوم بیشتر به عنوان صیغه هست چون دایم دردسرش زیادن ، مردا در صیغه هم موظف به دادن نفقه و خرجی نیستن، حلال هم هست عذاب وجدان دیگه ندارن میگن گناه هم نکردیم اکثرا مردا در سایتهای صیغه یابی ولو هستن در تلگرام یا گوگل ، یا میرن مکانهای شنترها که اونجا هم حلاله ساعتی صیغه میکنن میان بیرون، حتی 90درصد مشتریهای شنترها مردای متاهلن

اکثرا الان مردا صیغه میکنن که عنوان گناه، خیانت بهشون نخوره شرعی و قانونی هم درسته و حلال شلاق هم نداره

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه قضاوت کردمن زنو شوهری رو میشناسم که زن سالهاست دچار بیماری روانی شدید هستمادر زادی این طوری شد ...

عجب طفلکی مردا

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.

عجب طفلکی مردا

من دلم به حال مردا نسوخت

من فقط گفتم از جزییات زندگی کسی خبر نداریم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد