2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین هر کسی دیدگاهی داره ولی یکی از دیدگاه اینه که مردی ک زن دوم میگیره یعنی زن دوم بیشتر از اول دوس ...

چقدر ساده ایی

مردی ک زن دوم بگیره هوس بازه

سونی و چخارمی هم میگیره نگیره هم صیعه میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر کی تنها بود بیاد آوار زندگی بقیه بشه؟

مگه من اینو گفتم . گفت بنظرت چرا اینکار میکنن منم گفتم بنظرم چون تنهان

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

مگه من اینو گفتم . گفت بنظرت چرا اینکار میکنن منم گفتم بنظرم چون تنهان

زنی ک هو میشه تنهاس؟

خب بره با ی مرد تنها 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

زنی ک هو میشه تنهاس؟خب بره با ی مرد تنها

به من چه مگه من رفتم ؟ من نظرمو گفتم . 

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

خیلی وقته که دیگه ندیدم کسی زن دوم بگیره 

نه خانمها تحمل نمیکنن نه دیگه مردها  حوصله و توان دوتا زندگی و مسئولیت رو دارن

الان بیشتر خیانتا با دوستیه

یه مدت باهم رابطه دارن زن طرف بفهمه معمولا بیشتر اقایون زنه رو  ول میکنن میوفتن به دست و پای زنشون دیگه با خانمه که ببخشه یا جدا شه .. البته اون زن هرزه هایی که بااین نرینه های خائن میریزن روهم معمولا مشکلی با زن دوم شدن ندارن ..  یا اینکه همسرشونو طلاق میدن 

ولی دو تا همزمان باهم تو ادمای این این دوره زمونه نادره