2821
2789
چقدر ساده اییمردی ک زن دوم بگیره هوس بازهسونی و چخارمی هم میگیره نگیره هم صیعه میکنه

متاسفانه حالا خوب قدیما در راه درستی طرف زن میگرفت عقد محضری می‌گرفت الان ک دیگه طرف بدون صیغه میره دوست زن میگیره 

خیلی وقته که دیگه ندیدم کسی زن دوم بگیره نه خانمها تحمل نمیکنن نه دیگه مردها حوصله و توان دوتا زندگ ...

الان زن دوم بیشتر به عنوان صیغه هست چون دایم دردسرش زیادن ، مردا در صیغه هم موظف به دادن نفقه و خرجی نیستن، حلال هم هست عذاب وجدان دیگه ندارن میگن گناه هم نکردیم اکثرا مردا در سایتهای صیغه یابی ولو هستن در تلگرام یا گوگل ، یا میرن مکانهای شنترها که اونجا هم حلاله ساعتی صیغه میکنن میان بیرون، حتی 90درصد مشتریهای شنترها مردای متاهلن

اکثرا الان مردا صیغه میکنن که عنوان گناه، خیانت بهشون نخوره شرعی و قانونی هم درسته و حلال شلاق هم نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجب طفلکی مردا

من دلم به حال مردا نسوخت

من فقط گفتم از جزییات زندگی کسی خبر نداریم

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز