paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 عنوان نداشتن تخمک 3821 بازدید | 9 پست امروز سونو دادم دکتر گفت تخمکی نمیبینم..باید لتروزول شروع کنی....کیا این مشکلو داشتن؟؟ چطوری؟؟ 1397/02/05 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 این ک عادیه 😁هیچی لتروزول میخوری فولیکولات رشد میکنن و تخمک دار میشی 😊 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 این ک عادیه 😁 هیچی لتروزول میخوری فولیکولات رشد میکنن و تخمک دار میشی 😊 میگن احتمال چند قلو زایی داره ..و اینکه من پارسال سونو دادم دکتر گفت تخمک خوبی هم داری اما امسال چرا اینطور شدم
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 میگن احتمال چند قلو زایی داره ..و اینکه من پارسال سونو دادم دکتر گفت تخمک خوبی هم داری اما امسال چرا ... آره منم اینطوری شدم.۱۰ماه پیش اوضاعم خوب بود.الان فولیکولم کوچیکه.
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 میگن احتمال چند قلو زایی داره ..و اینکه من پارسال سونو دادم دکتر گفت تخمک خوبی هم داری اما امسال چرا ... نه عزیزم احتمالش خیلی کمه. مثلاً از هر ۲۰ نفر ۱ نفر شاااااید اینطوری دوقلو باردار شه 😉چیز خاصی نیست نگران نباش. عملکرد بدن همیشه ی جور نیست، گاهی وقتا تخمک داریم گاهی وقتام نداریم. با چندتا دارو درست میشه 😘 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 نه عزیزم احتمالش خیلی کمه. مثلاً از هر ۲۰ نفر ۱ نفر شاااااید اینطوری دوقلو باردار شه 😉 چیز خاصی نی ... مرسی از دلداریت 😢😙
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 مرسی از دلداریت 😢😙 فدای تو عزیزم ناراحت نباش دیگه قشنگم 😘❤😘❤ 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
یادیار عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1 سلام من امروز سونوگرافی واژینال انجام دادم دکتر گفت اصلا تخمک ندارم فقط چند تا فولیکول کوچیک دارم خیلی نگرانم ۴ ماهه که اقدام کردم ولی باردار نشدم دکتر گفت علتش اینه که تخمک نداری دارو هم داد. کسی تجربه یا اطلاعاتی نداره؟
paneiz مدیر استارتر عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 908 سلام من امروز سونوگرافی واژینال انجام دادم دکتر گفت اصلا تخمک ندارم فقط چند تا فولیکول کوچیک دارم خی ... خوب قرص تحریک تخمک گذاری میدن میخوری تخمک دار میشی..منم این ددمین ماه بود خوردم و هر دو ماه تخمک دار شدم..حالا کددم دفعش بچه بشه اون دیگه دست خداست
ساناح عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 2 من دیروز رفتم سونو کرد گفت هیچ تخمکی نداری ،پریود من ۲۲روزه س ،کسی هست ک اینطوری باشه