2777
2789
عنوان

اگر همکلاسی بچتون فحش رکیکی به بچه ی شما بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 66 پست
شما خوبی؟؟؟؟بچه ای که کتک بزنه فردا که بزرگ بشه ده برابر بدتر میزنه

من نگفتم کتک زدن خوبه 

گفتم یه بچه ۷ یا ۸ ساله به خاطر اینکه در مقابل فحش دادن با کتک از خودش دفاع کرده رو یک هفته از مدرسه محروم نمیکنن 

به جفتشون اموزش میدن نه دهنشون هرز بره نه دستشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو فحش دادن تو قانون جریمه و مجازات داره دقیقا مثل کتک زدن . همونطور که پسر من یاد گرفت پسر شما هم باید یاد میگرفت وگرنه فردا پس فردا بزرگ بشه مشکل سازه 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من نگفتم کتک زدن خوبه گفتم یه بچه ۷ یا ۸ ساله به خاطر اینکه در مقابل فحش دادن با کتک از خودش دفاع کر ...

نگفتم مدرسه گفتم کلاس

یکبار چنین تنبیهی انجام بشه هم این بچه هم بقیه یاد میگیرن نزنن

اون کسی هم که فحش بد داده باید تنبیه بشه اونم محرومیت نصف پسر این خانم

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

مادره توی گروه نوشته بچه ی تو خشنه باید اخراج بشه میتونست اونم فحش بده

کاری به حرف اون مادر ندارم .. ولی هم کلاسی پسر منم فحش مادر میداد بدجور بعد پسر من به قصد کشت زده بودش رفتم مدرسه معلمشون جلو چشم خودم بهش گفت من فحش  اونو نشنیدم کووو نشونم بده اثری هست ؟؟ یاد بگیر کسی فحش میده شما هم فحش بده عکس العملت به همون اندازه باشه .. خودت رو گیر نینداز والا بی راه هم نگفت معلمه 🤣من همونجا گفتم وا نگید بهشون فحش بدن . گفت خانم اینا پسر هستن و پس فردا تو جامعه باید از پس خودشون بربیان 

چرا تو کسی بهت فحش ناموسی بده نگاهش میکنی. من بهش گفتم نباید می‌زدی باید به معلم میگفتی که تنبیهش ک ...

من تو تربیتم اصلا کتک و فوش وجود نداره به دخترم گفتم اصلااا با همیچن بچه هایی دهن به دهن نشو فقط به معلم و مدیر بگو تمام.

بچه های بی ادب که حسابشون سواس اصلااا راجب اونا نظری ندارم ولی بچه هایی که کتک میزنن و دست بزن دارن ...

نه بچه ی من اهل کتک کاری نیست اصلا . عصبانی شده .خودم بهش گفتم نباید بزنی شابد خود بچه مریض باشه طوري بشه اونوقت تو مقصر میشی باید به معلم میگفتی . بچه  ام هم قبول کرد

به مادرش بگو اگر معلم بچه شما را تنبیه نمی کرد در واقع کار اون را تایید می کرد . فحش دادن هم خشونت کلامی محسوب میشه و نتایج بدی داره و اصلا رفتار عادی نیست و البته بگو کار پسرم را تایید نمی کنم و باهاش صحبت کردم در چنین مواقعی با معلم صحبت کنه . ولی معلم بهترین تصمیم را گرفته که هر دو را تنبیه کرده چون هر دو اشتباه کردند 

چرا تو کسی بهت فحش ناموسی بده نگاهش میکنی. من بهش گفتم نباید می‌زدی باید به معلم میگفتی که تنبیهش ک ...

به بچتون یاد بدید حتی اگر فحش ناموسی هم شنیدی نباید بزنی چون‌زدن‌کار درستی نیست و کار غلط غلطه حتما یه جایی هست که بتونه به فرد خطاکار تذکر بده و جور دیگه باهاش برخورد کنه 

تو شرایط بحرانی و‌سخت باید بتونه خودش رو کنترل کنه و مثل طرف مقابل بد برخورد نکنه وگرنه که ساده ترین راه زدن و فحش دادنه 

ولی با ارامش میتونه حتی طرف مقابل رو مغلوب کنه و ین نشانه قدرتشه نه ناشی از ضعف و ناتوانی 

مادره توی گروه نوشته بچه ی تو خشنه باید اخراج بشه میتونست اونم فحش بده

میگفتی، اوک دفعه بعدی میگم فقط فحش بده، عجبا.

بگو بچه ی من فحش بلد نبود ولی الان یاد گرفته.

ولی سوای حرف اون خانم بخاطر خودت میگم، نزار کتک بزنه.

به خدا من تو پزشک قانونی دیدم، مرد پسرش رو اورده بود تا تعیین دیه کنن، از همکلاسی مدرسه اش بگیره، ببین یعنی تا دادگاه رفتن.

دختر من ماشالله درشته، دوبل هیکل همکلاساشه، همیشه التماسش کردم کسی رو هل نده، با کسی فیزیکی درگیر نشه.

فقط به معلم بگه

خوشم اومد از بچت آفرین

دوره زمونه خییلی بد شده یه سریا بچهاشونو ول میکنن تو کوچه ها هر چی فحشه رکیکه یاد میگیره بعد یکی مثل پسر شما اینو خوب نشونده سرجاش 

دیگه تا عمر داره کسی جرأت نمیکنه بهش چیزی بگه😂😍

من خودم گاهی که میرم تو کوچه میبینم پسر بچهای خییلی کوچیک با صدای بلند یه فحشای زشتی میدن دوست دارم اون بچه رو بنشونم سرجاش 😂