2777
2789
عنوان

اگر همکلاسی بچتون فحش رکیکی به بچه ی شما بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 66 پست

خب تنبیه که هردو بایذ میشدن ولی اینم باید پذیرفت که فحش خوردن باز کمتر خطرناکه نسبت به کتک.

آدمی که فحش میده خطرناک نیست بی ادبه و به روح آسیب میزنه، ولی اونکه کتک میزنه خب نوعی پرخاش هست که خطرناکه و آسیب جسمی میزنه

در کل کار هردو یه تنبیه میخواست

اما کسی که کتک میزنه بقیه ازش بیشتر میترسن

😆😆😆نه این یه حرف خيلی زشت گفته

آره میگن بچه ها 

ببین مدرسه همینه ..زیاد خودتو ناراحت حرف  زدن مادره نکن 

بعضی از مادرا فقط بلدن جنجال درست کنن 

میتونست با احترام بهت بگه ..توام عذر خواهی کنی اونم عذر خواهی کنه 

اینم باعث بشه که بچه ها باهم دوست بشن اتفاقا 

چند وقت دیگه دیدی بچه ها باهم دارن بازی میکنن تو حیاط مدرسه 

بعضی از این بزرگترها خودشون رو خراب میکنن 

اتفاق خیلی بدی نبوده یه درگیری بوده بین دوتا بچه ..میشد اینو یه طوری حل کرد که صلح بین بچه ها قرار بگیره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کاربرا نسبت به فحش دادن عادی برخورد میکنن همینه لول صحبت کردن مردم تو خیابون تغییر کردهدرحالیکه ...

آره  من که با کتک موافق نیستم به بچه ام هم گفتم هیچوقت درگیر نشو  ولی واقعا حرف اون بچه خیلی زشت بود

نگفتم مدرسه گفتم کلاسیکبار چنین تنبیهی انجام بشه هم این بچه هم بقیه یاد میگیرن نزنناون کسی هم که فحش ...

اتفاقا به تظر من اونی که فحش داده باید تنبیه بدتر باشه 

اول چون شروع کننده بوده دوم چون یه ادمی هست که در بزرگسالی هم یاد میگیره بقیه رو دستکاری روانی کنه یعنی با ناسزا گفتن روی اعصاب بقیه بره چند بار هیچی بهش نگن یه دفعه عصبانی بشن یه اتفاق بدی بیفته بعد ادما رو به خاطر عکس العملشون مواخذه کنن چون هیچ کس عمل ایشون نمیبینه ولی عکس العمل بقیه پیداست 

یعنی اثر فحش در اینده آسیب زا تره 

همین الان شما بچه رو یاد میدی کتک نزنه در ابنده هم نمیزنه ولی نمیخوای یاد بدی که فحش نده رو اعصاب بقیه راه نره 

من تو تربیتم اصلا کتک و فوش وجود نداره به دخترم گفتم اصلااا با همیچن بچه هایی دهن به دهن نشو فقط به ...

برای دختران شاااااید جوابگو . باشه من همین به پسرم میگفتم و انجام میداد بعد ها بچه ها خیال میکردم ترسو بچه مامانی بیشتر تحت فشارش میذاشتن تا مثل خودش تو روحشون در نیومد ولی کنش نبودن .. هرچی هم ما وقت بذاریم بچه درست تربیت کنیم محیط و جامعه سبک رفتاری خودش رو می‌طلبد بچه مردم که نمی‌توانیم تربیت کنیم .

آره من که با کتک موافق نیستم به بچه ام هم گفتم هیچوقت درگیر نشو ولی واقعا حرف اون بچه خیلی زشت بود

هیچ کس موافق نیست مگه میشه کسی موافق کتک زدن باشه 

معلم هم کار خوبی کرده جفتشون تنبیه شدن 

پسر شما که مشخصه یاد گرفته در مورد اون پسر مطمین نیستم 

دفعه بعدی حتما باید به مسول بگه پسرتون 

همین فحش دادن یه دختر بچه به پسر من تو طول یک سال خیلی اسیب به بچه من زد بچه ام اشک میریخت ثابت هم نمیتونست بکنه طفلک 

چقدر کاربرا نسبت به فحش دادن عادی برخورد میکنن همینه لول صحبت کردن مردم تو خیابون تغییر کردهدرحالیکه ...

دقیقا. بچه های ابتدایی یک فحش هایی میدن  آدم از خجالت آب میشه .. اینا همون بزرگسال هوایی میشن که با بددهنی رو اعصاب همسرشان میرن و اطرافیان از دستشون عاصی میشن . کتک آزار بدنی و فحش آزار کلامی که روح و روان آدم اذیت می‌کنه ..

دقیقا. بچه های ابتدایی یک فحش هایی میدن آدم از خجالت آب میشه .. اینا همون بزرگسال هوایی میشن که با ...

دقیقا درسته 

فحش دادن با کتک زدن فرقی نداره تازه گفتن اونی که فحش داده شروع کرده 

نمیشه ادم الکی الکی فحش بده به دیگران بعد انتظار داشته به افتخارش دست بزنن

اتفاقا به تظر من اونی که فحش داده باید تنبیه بدتر باشه اول چون شروع کننده بوده دوم چون یه ادمی هست ک ...

وقتی یکبار کسی بچه ت رو کتک زد چه مدرسه یا چه شوهرش میفهمی!

اینجا همه فاز دانایی برمیدارن اما یک زن کافیه تاپیک بزنه به شوعرم فحش دادم کتکم زد همه شروع میکنن به متهم کردن شوهر

طبق حرف شما چون فحش داده باید کتک هم بخوره

واقعا از نظر شما جفتش یکیه؟؟؟

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

دقیقا درسته فحش دادن با کتک زدن فرقی نداره تازه گفتن اونی که فحش داده شروع کرده نمیشه ادم الکی الکی ...

وحشی گری و کتک توحیهی نداره حتی اگر بدترین فحش رو شنیده باشه

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

چرا تو کسی بهت فحش ناموسی بده نگاهش میکنی. من بهش گفتم نباید می‌زدی باید به معلم میگفتی که تنبیهش ک ...

بچه تو خوب کاری کرده جلو حرف نامربوط وایساده دفاع کرده 

معلم‌ هم خوب کاری کرده هر ۲ تا رو تنبیه کرده 

الان‌ یر‌به‌یر شدن

اگه معلم پسر شما رو تنبیه نمیکرد فکر میکرد کتک زدن کار درستیه