2777
2789

بچه بودم اینجور بودم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشد بعدش نداشتی؟

ترسدونم پاره شد

دیگه از هیچی جز خدا نمیترسم😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خطای دید دیگه میترسم بگم بیشتر😂😑حس میکنم چیزایی میاد میره میبینم نگا میکنم هیچی نیس

اها . خب این موضوع در فضای تاریک یه امر طبیعیه. مغز  تحت یه فرایند غریزی و تکامل یافته  ،از اونجایی که انسان‌ها هزاران سال در جنگلها و بطن طبیعت زندگی میکردن ،سعی میکنه یه توهماتی ایجاد کنه که هوشیاری شما رو بالا ببره تا شما بتونید از خودتون درمقابل حمله و آسیب دفاع کنید.واین موضوع تا به امروز با انسان موندگار شده