2777
2789
عنوان

اگه ویزای یه کشور خوب داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 71 پست
واقعا عجب ادمایی پیدا میشه اره استرالیام خوبه

نمیدونم الان حقوق چقدر میدن بستگی به کارش داره چقدر خرج میشه  دیگه هرچی باشه کمتر از دوهزار دلار نمیدن  به پول ما ماهی دویست خورده ای میشه  ماهی هزارو خورده ای هم جمع کنی خوبه  اینجا خونه و طلا بخر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره والا بنظر منم عالیه انشالله قسمت شما هم

توکل بخدا ایشالا هر چی خیرو صلاحت هست خدا نصیبت کنه و موفق و خوشبخت باشی ، بهرحال هرکسی یه نظری داره  درمورد رفتن یا نرفتن اما من نظرم اینکه ایران همیشه هست اما فرصت رفتن به اونجا همیشگی نیست  سن بره بالا مشکلات  دیگه  بخاطر این میگم از موقعیتت استفاده کن  به قول معروف بارخودتو ببند نه محتاج کسی باشی  نه دستت به کسی دراز نه زندگی سختی داشته باشی اینجا روز به روز جز افسردگی چیزی نیست ، عموی من شصت و سه چهارسال داره یه سال میاد ایران میمونه خونه زندگیش همه چیش اینجاست اندازه ده سال پیر میشه اما یه سال ژاپن میمونه خداوکیلی ده سال جوون میشه اونجا هم خونه خریده خانومش هم ژاپنی  دکتر هست  یکی دوسال دیگه بازنشست میشه کلی حقوق میگیره برا خودش البته عموم احتیاجی نداره ماهی دویست سیصد میلیون از درآمد اینجاش میبره خرج اونجا چون خودش کار نمیکنه دوتا پسر هم دارن  الان یک ماهی میشه بخاطر عروسی خواهرم  بیست روز پیش اینا بود خودش تنها اومده ایران بچهاش انور هستن هم بخاطر کار هم چهارتا بلیط هواپیما یک میلیارد میشده  تا چند روز دیگه میره.

توکل بخدا ایشالا هر چی خیرو صلاحت هست خدا نصیبت کنه و موفق و خوشبخت باشی ، بهرحال هرکسی یه نظری داره ...

حرف جالبی زدین درسته واقعا خب ادم خوشش نیاد میتونه برگرده انشالله همه موفق باشن همچنین شما سپاس

حرف جالبی زدین درسته واقعا خب ادم خوشش نیاد میتونه برگرده انشالله همه موفق باشن همچنین شما سپاس

ممنون از دعای قشنگتون من هم جای برادر برات آرزوی خوشبختی میکنم سلامت و تندرست باشی .

هم فامیل خودم هم فامیل شوهر همه اصلا جایی که ایرانی ببینم محلمو عوض میکنم بخدا قسم فضولن خوشم نمیاد

منم خوشم نمیاد ولی فامیلای شوهرم قبل انقلاب رفتن کاری به هم ندارن اخلاقیاتشون خب خیلی عوض شده منم بخاطر اونا نمیرم که