2777
2789
عنوان

اگه ویزای یه کشور خوب داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 71 پست
برو پول خوب دربیار بفرست نخواستی هم بمونی بهترین خونه و زندگی اینجا برا خودت درست کن هریک سال اونج ...

اره منم همینو میگم یه سر برم اگه خوشم نیومد برمیگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم همینو میگم یه سر برم اگه خوشم نیومد برمیگردم

من هم خداشاهده مشتری داشتم اونهم دوتا چقدر بهم گفتن بیا بریم سرم گرم مغازه بود الان پشیمون سالی یه ماه می اومدن ایران ازم خرید هم میکردن 

قربونت عزیزم نه اروپا که خوب نیس

چرا اروپا بد باشه ؟ بهترین کشورهای دنیا اروپا هست  آلمان انگلیس هلند فلاند سوئد نروژ سوئیس ،،،،،، پس حتما کشورهای عربی میخواهی بری  امارات کویت عمان ،،،،،

[QUOTE=402171804]اره کاش میرفتی الان چقدر پول جمع کرده بودی[/QUOTE

آبجی من کاربر آقا هستم، دیگه مغازه تنها بودم کلی مشتری  عموم هم ژاپن بود مغازش دست من بود  مشتری داشتم ایرانی بودن اما یکیش سوئد زندگی میکرد یکیش نروژ. اونهم تنها چقدر به من گفتن بیا بریم  گفتم نمیتونم اونجا هم تنها میشم الان تازه میفهمم چه اشتباهی کردم ، یکیشون که تازه رفته بود سال ۸۹ تا ۹۱ در عرض دوسال بالای دویست میلیون پول جمع کرده بود البته کار نمیکرد همین پول بیکاری بهش میدادن تا اقامتش جور شه دویست میلیون اون زمان هفت کیلو طلا میشد .

نه امریکا

اووووه به سلامتی ، اما من شندیم دیگه مثل قدیم ویزا به ایرانیها نمیدن  حالا قضیه شما حتما فرق میکنه،من سه تا از دخترخاله های مادریم آمریکا هستن یکیشون دانشگاه اونجا درس میده شیمی ، یکیشون دیگه نمیتونه بیاد ایران بخاطر س ی ا س ی یکیشون هم شوهرش بازنسته پالایشگاه نفت بود رفتن ، اما هزینه اونجا خیلی زیاد باید باشه ، پسر عمم هم کانادا هست زنش فلیپینی پرستار هست اونجا زنه کار میکنه بدبخت، این میخوره میخوابه ، خلاصه بتونی اونحا بمونی که خوبه فوقشم نتونستی برمیگردی اما سعی کن پول خوبی بیاری دلارو خرج نکنی فقط برای خونه و طلا.

اووووه به سلامتی ، اما من شندیم دیگه مثل قدیم ویزا به ایرانیها نمیدن حالا قضیه شما حتما فرق میکنه،م ...

استرالیا میرم الکی گفتم برای اینکه کسی شناسایی نکنهژ😂😂😂

شوهرم پونزده سال اونجا بوده میکه خوبه

عالیه  پس دیگه دست دست نکن، گفتی استرالیا یه خاطره یادم اومد برات تعریف کنم دقیق نمیدونم چه سالی بود اما نود اینا بود یه همکار داشتم روبروی مغازه ما اونهم مغازه داشت کلا پاساژ هست خیلی همکار یه روز یه خانومه اومده پیشش مسن بود بالای پنجاه سال لاغر با دمپایی ابری انگشتی خلاصه من پیش خودم گفتم این از کجا اومده ایرانی نبود افغان بود بعدش این همکارم درمورد استرالیا باهاش صحبت میکرد میگفت چجوری  هست راهش چی هست دیپلم داشت اما زبان انگلیسی کلاس میرفت بعدزنه بهش گفته بود پول بیار مغازه بخرم اونجا شریکی بعدش تو رو به عنوان شریک  دعوت نامه میفرستم بیایی دوباره یه روز اومد به همکارم گفت یه پیش فاکتور میخوام خرید سرویس طلا فلان  همکارمم یه برگ فامتور بهش داده بود سرویس فلان به وزن فلان اما ته برگ فاکتور که برا خودشون نگه میدارن نوشته بود پیش فاکتور بعداز جند روز یه آقایی قد بلند کت شلوار کروات با شخصیت اومد مغازش بهش گفته بود شما به این خانوم برج فلان سرویس طلا فروختید همکارم دوزاریش افتاده بود سریع ته برگ دسته فاکتورهاشو اورد نشون آقاهه داد گفت نفروختم پیش فاکتور بوده قرار بوده بیاد بخره نخریده آقاهه با موبایلش عکس گرفت از ته برگ فاکتور تشکر کردو رفت بعدا فهمیدیم از سفارت استرالیا اومده بوده حالا جریان چی بود زنه که اومده بوده ایران رفته بود الکی شکایت کرده بود که اره داخل ترمینال کیفمو زدن یه سرویس طلا و فلان ازم بردن اینم فاکتورش  بعدا اومده بودن تحقیق ببین زنه راست میگه یا دروغ که فهمیده بودن دروغ میگه  اما اگه واقعا ازش میدزدیدن سفارت کل پول طلا یا هرچی رو میداد اما این دروغ گفته بود پیش خودم گفتم عجب زنه بدجنسی هست استرالیا زندگی کنی از اینکارها هم بکنی و دروغ بگی.

واقعا عجب ادمایی پیدا میشه اره استرالیام خوبه

به قران راست گفتم ،ایرانی نبود  زنه افغان بود لاغر مردنی مثل مارمورلک یه لباسهای عجیب غریب پوشیده بود با اون سنش به قران پیش خودم گفتم از شاه عبدالعظیم اومده البته مسخرش نمیکنم به خاطر دروغ و کلک زدنش میگم