2777
2789

18سالگی عاشق شدم پدر مادر پسره مارو جدا کردن یه سال بعد پسره برگشت گریه کنان ک من در حق تو بد کردم. میدونستم با همکلاسیش دوست شده بعد اخرش من ک خورد شده بودم تو اون ی سال یعنی همه جا گریه میکردم دانشگاه خونه خواب همه جا شمارشو دادم ب دوست پسر دوستم. اونم ب عشقم زنگید گفت ک ما عاشق همیم دروغکی تا دست از سر من برداره. یادمه اخرش با گریه جدا شدیم منم ظاهرا قهقه میزدم ولی دلم خون بود میگفت بیشتر از چشمام بهت اعتماد داشتم. بعدش 12سال کشید دوباره عاشق یکی دیگ شدم ک‌خیلی بهتر از اونه شکر خدا

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم 9 سال پیش بود طی همون مراحل خواستگاری و اشنایی بود با همسرم واقعا دقیق نمیدونم کجا عاشقش شدم ...

ای جووونممم خوشبخت باشی همیشه گلم😍🥰😘😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

۴ سالگی عاشق پسرداییم شدم

الان سال تا سال هروقت میبینمش میخوام بالابیارم😂

کلا تو طول ۲۲ سال یه ۳۰ باری کراش زدم🚶🏼‍♀️

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

وای مگه چندبار بوده🤣

😂😂😂😂

فک کنم پسر همسایه روبروییمون بود بیس چاری زل زده بود ب خونه ما منم ۱۴سالم بود دوسش داشتم  البته خاستگاریم کرد ولی خونواده مخالفت کردن دوسال بعدم همسر جان عاشق شدن و منو عاشق خودش کرد