بابام ماشین سنگین داشت اما رانندگیش خوب نبود گفتم نمیخاد کار کنی گفت چکار منم کاری نیست بکنم دست از جوون خودم شستم اخر تصادف کرد مرد نمی تونم هضم کنم اون همه سختیی که کشیدو بهش فکر میکنم داغون میشم چکار منم😭😭
هیچ ادمی توی زندگیش خوشبخت مطلق نبوده عزبز دلم هر کسی توی زندگیش مشکلاتی داره
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خدا به روحش ارامش بده عزیز دل الان حق دارید شیون کنید وازته دل ناراحت باشید اما بدونیم و آگاه باشید ...
مثل کودک نوزادی که به این دنیا میاد اینجا خطری تهدیدش نمیکنه اما با فضا آشنایی نداره میترسه و گریه میکنه پدرشمام وارد مرحله دیگه ای از زندگی شده جسم زمینی وفیزیکیش رفته اما روحش جاودانه
مطمعن باش که میشنوه کن خودم تجربه ازدست دادن پدرو دارم
یک سال بعداز مرگش به خوابم اومد ومن اگاهی این رو داشتم که فوت کرده و حتی میدونستم دارم خواب میبینم اون اومد ازوضعیت خودش بهم گفت و خیلی باهم حرف زدیم وقتی ارامش درونیت رو حفظ کنی میتونی بهش نزدیک بشی برات پیام میفرسته
عزیزم مادرشوهر من وقتی تو بستری بیماری بود و حالش خوب نبود پدرش، مادرش، و حتی یه بچه کوچولو میدید، صداشون میکرد، وقتی یه ذره به خودش می اومد ازش می پرسیدم با کی حرف میزنی؟ میگفت مادرم الان روبرومه اینجاست ،بخدا قسم میدید، پدر و مادرش از دنیا رفتن و اومده بودن ایشون رو هم ببرن و من حدسم این بود بچه ای رو که میدید کودکی بود که قبلا از دست داده بود منظورم اینه کسی که اینجا رو ترک میکنه اون دنیا منتظر ماست و مادر شوهرم هم بعد از چند ماه از دنیا رفت