بابام ماشین سنگین داشت اما رانندگیش خوب نبود گفتم نمیخاد کار کنی گفت چکار منم کاری نیست بکنم دست از جوون خودم شستم اخر تصادف کرد مرد نمی تونم هضم کنم اون همه سختیی که کشیدو بهش فکر میکنم داغون میشم چکار منم😭😭
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
الهی خدا به حق این شب بهت صبر زینبی بده.فوت عزیز خیلی سخته من درکت میکنم.تو تنها نیستی خیلی ها حله تورو دارن.هممون ی روزی میریم و عزیزامونو دوباره میبینیم😔
خدا به روحش ارامش بده عزیز دل الان حق دارید شیون کنید وازته دل ناراحت باشید اما بدونیم و آگاه باشید که روح ایشون زنده هست و ازاد باهاش حرف بزنید اون بیشتر از گریه و برون ریزی الان نیاز به دردو دل داره