دارم. هنوز دکتر نرفتم سونومو نشون بدم . عوارضش چیه؟ چیکار کنم؟ خطرناکه؟ 💔 چیکار کنم بره؟ 😭💔
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نترس بی خطره.روزی ناشتا یه عدس قاسنی بخور تا دفع شه
ممنونم از راهنماییت 🥺
در حال تلاش برای قبولی ارشد روانشناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱
والا من چیزی از اصلاح سبک و اینا نمیدونم.کیستهای نابوتین خوش خیمن.در صورت ترشحات غ طبیعی یا عفونت یا ...
ممنونم عزیزم
خودشون تخلیه میشن ؟ یا دکتر باید تخلیه کنه ؟ 😖